(Persbericht) Oldenzaal 20 december 2010

Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert het vierde deel in de succesvolle en populaire serie PC spellen rondom archeologe Samantha Swift.
Dit laatste Zoek & Vind avontuur in de geliefde serie heeft de titel à¢â‚¬Å“Samantha Swift and the Fountains of Fateà¢â‚¬ gekregen.

Op de grote download portals heeft à¢â‚¬Å“Samantha Swift and the Fountains of Fateà¢â‚¬ uitstekend gepresteerd en is daardoor met veel enthousiasme ontvangen door professionals en door de à¢â‚¬Å“casual gamersà¢â‚¬ uit de Denda Casual Games Club. De toonaangevende website op het gebied van casual game reviews, GameZebo.com, heeft de game bekroond met maar liefst 4.5 ster van de maximaal te behalen 5 sterren. Daarom heeft Denda Games à¢â‚¬Å“Samantha Swift and the Fountains of Fateà¢â‚¬ met recht het predikaat à¢â‚¬Å“Platinum Casual Collectionà¢â‚¬ game meegegeven.

In het spel dient de speler breinbrekende puzzels op te lossen en zes avontuurlijke Zoek & Vind missies te voltooien, terwijl de boosaardige Markus Payne zal proberen dit te voorkomen. De speler reist van de moerassen van de Florida Keys tot de Grote Muur in China om kunstvoorwerpen te verzamelen en de gevaarlijke plannen van Payne tegen te gaan.
Samantha Swift and the Fountains of Fate bevat een uitgebreide strategiegids waarin tips en aanwijzingen staan waar de gebruiker op terug kan vallen en tevens is een volledige 3-op-een-rij bonusgame toegevoegd. De doorgewinterde casual gamer kan met dit vierde en laatste deel in de à¢â‚¬Å“Samantha Swift-serieà¢â‚¬ zijn of haar hart ophalen!

De game is verkrijgbaar vanaf december bij de bekende verkooppunten van games en is volledig Nederlandstalig.
Denda Games ondersteunt de verkoop van deze game met een landelijke radiocampagne.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment softwareproducten voor consumenten en richt zich daarbij voornamelijk op het uitgeven van PC CD-ROM producten en games voor Nintendo DS in het Benelux retailkanaal. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games à©à©n van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. In juni 2010 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 130 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen.