Amsterdam, 26-11-2009 - Deputy IT combineert jarenlange IT ervaring met een nieuwe dienst: Query Support. Query Support voorziet haar klanten van ad hoc query‘˜s en rapportages waardoor veel kosten bespaard worden en waarbij continuïteit in informatievoorziening gegarandeerd wordt.

In deze turbulente tijden worden de meest onverwachte informatievragen gesteld door het management. Veel bedrijven zijn voor het maken van belangrijke beslissingen namelijk afhankelijk van data uit databases. Het genereren van ondersteunende, overzichtelijke informatie uit data levert vaak problemen op. Dit komt met name door capaciteitstekort, kennisgebrek of niet voldoende gekwalificeerd personeel. Voorheen hadden bedrijven slechts de mogelijkheid tot het inhuren van een consultant wanneer een informatievraag niet intern beantwoord kon worden. Deze oplossing is echter niet altijd optimaal, met name voor bedrijven die slechts op ad hoc basis behoefte hebben aan informatie.

Deputy IT is de eerste organisatie die onderscheid maakt tussen bedrijven die continu behoefte hebben aan informatie en bedrijven die op ad hoc basis behoefte hebben aan informatie uit hun databases. Voor deze laatste groep heeft Deputy IT Query Support ontwikkeld. Bedrijven kunnen een abonnement afsluiten en vervolgens op ieder gewenst moment een query- of rapportagevraag neerleggen bij Query Support. Deze vraag wordt binnen een vooraf afgesproken tijd opgelost.

De service is zeer laagdrempelig opgezet door voor de laagste abonnementsvorm geen maandelijkse kosten in rekening te brengen. Bedrijven die veel query‘˜s aanvragen of een extra korte responstijd wensen kunnen gebruik maken van een hogere abonnementsvorm. Het uitgangspunt van de service is dat er op ieder moment ervaren en gekwalificeerde medewerkers aanwezig zijn om de query‘˜s in korte tijd op te lossen.

Query Support is onderdeel van Deputy IT en heeft zodoende vele jaren kennis in huis op het gebied van managementinformatie, data warehousing en Business Intelligence.

Om organisaties kennis te laten maken met deze nieuwe service biedt Query Support de eerste tien aanmeldingen een half jaar lang gratis een gouden abonnement zonder verdere verplichtingen.

Deputy IT hoopt hiermee in een behoefte te voorzien zonder dat de klant op kosten gejaagd wordt.
Geïnteresseerden kunnen kijken op www.querysupport.nl

Website: http://www.querysupport.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular