Amsterdam 27 mei 2009 - Deputy IT heeft recentelijk de status van Microsoft Certified Partner behaald. Klanten kunnen hierdoor verzekerd zijn van expertise en ruime ervaring van Deputy IT op het gebied van Business Intelligence.

Deputy IT hecht veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Ze krijgen de kans zichzelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en het afleggen van examens op hun vakgebied. Dit heeft onder andere geresulteerd in een aantal Certified Microsoft Professionals. Zij hebben het examen bij Microsoft met als specialisatie SQL Server 2005 met goed gevolg afgelegd.

Deputy IT heeft reeds een aantal implementaties van Microsoft software afgerond bij verscheidene klanten. Deze klanten hebben hun tevredenheid gecommuniceerd met Microsoft middels een referentie.

De gecertificeerde medewerkers en de referenties hebben samen geleid tot de certificering van Deputy IT als officiële BI Partner van Microsoft. De certificering waarborgt de kwaliteit van implementaties van Microsoft Business Intelligence software door Deputy IT. Potentiële klanten kunnen verzekerd zijn van expertise en ruime ervaring van Deputy IT.

Over Deputy IT
Deputy IT is een energiek bedrijf met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is specialist op het gebied van Business Intelligence, Competitive Intelligence en Web Intelligence en kan op basis van uw specifieke wensen IT-oplossingen binnen uw bedrijf realiseren. Deputy IT hecht grote waarde aan duidelijke taal en open en eerlijke communicatie met haar klant.

Bent u geïnteresseerd in Deputy IT, kijk dan op de website www.deputyit.com of bel 020-4630290