Amsterdam, 6 januari 2010 - De aanschaf van huidige toegangscontrolesystemen gaat vaak gepaard met hoge installatie- en aanschafkosten. X6 Technology zag technisch mogelijkheden waardoor deze kosten veel lager komen te liggen. Het bedrijf is specialist op het gebied van hardware voor toegangscontrole en was op zoek naar een partner die de softwarematige kant op zich wilde nemen. Via referenties kwam X6 Technology terecht bij Deputy IT.

Deputy IT is een innovatief IT bedrijf en zodoende altijd op zoek naar goede nieuwe IT-oplossingen. Toen X6 Technology een demonstratie kwam geven van hun nieuw ontwikkelde oplossing was iedereen direct enthousiast. Het grootste voordeel van deze oplossing is dat dit toegangscontrolesysteem echt volledig op IP basis werkt. Elk toegangssysteem heeft een eigen IP en MAC adres dat direct gekoppeld wordt aan de Windows Server.

Deze directe koppeling heeft een groot aantal voordelen. Er zijn geen dure softwarepakketten, uitgebreide en ingewikkelde bussystemen en dure licenties meer nodig. Daarbij hebben de systeembeheerders geen trainingen meer nodig. Bovendien is het systeem geheel naar eigen wens in te richten.

Deputy IT is specialist in het bouwen van applicaties en verzorgt in deze samenwerking alle benodigde software voor het basissysteem. Wanneer klanten extra wensen hebben dan maakt Deputy IT software op maat. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan koppelingen met het brandalarm, tijdsregistratie, salarisverwerking of registratie van verzuimuren of vakantiedagen.

Over Deputy IT
Deputy IT is een energiek bedrijf met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Amsterdam.
Deputy IT is gespecialiseerd in het aandragen en uitvoeren van IT-oplossingen op basis van specifieke wensen van de klant. Naast het ontwikkelen van software voor toegangscontrolesystemen realiseert het bedrijf IT oplossingen en houdt het zich bezig met consultancy op het gebied van Business Intelligence, Competitive Intelligence en Web Intelligence.

Over X6 Technology
X6 Technology B.V. is een jonge en ambitieuze onderneming met activiteiten op het gebied van automatiseringsoplossingen. (IP Technologie)
X6 Technology B.V. is ontstaan uit het bedrijf Emfra Slagboomtechniek, welke in 2003 gestart is met het ontwikkelen, produceren en verkopen van toegangscontrolesystemen en slagboomsystemen.

Geïnteresseerden kunnen kijken op de website: http://www.x6technology.nl/ of http://www.deputyit.com/Web_Intelligence/X6_Technology