De Nationale Sport Week maakt een stevige groei door. De stichting wilde de website op korte termijn vernieuwen en mee met de tijd. Deputy IT ging de uitdaging aan en leverde binnen de deadline het eerste deel van de website op, met de gewenste applicaties.

De Stichting Nationale Sport Platform wilde haar website graag mee laten gaan met de groei van haar projecten. De bestaande website bood niet meer de benodigde flexibiliteit. Bovendien waren de kosten voor wijzigingen hoog en liet het systeem niet toe zelf wijzigingen door te voeren.

Deputy IT ging de uitdaging aan om in korte tijd een veelzijdige website te maken waarin veel interactieve applicaties beschikbaar moesten zijn. Bezoekers moeten de mogelijkheid hebben om zichzelf te registreren en zich voor sportevenementen aan te melden, maar bijvoorbeeld ook om te zoeken naar bepaalde evenementen op grond van datum, plaats, leeftijd, type activiteit of type sport.

Met de beperkte tijd was Deputy IT genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Een aantal mensen is fulltime op het project gezet, de lijn met de opdrachtgever is kort gehouden en de priorisering is met de Stichting Nationale Sport Platform uitvoerig besproken. Mede door de maximale inzet van Deputy IT is het eerste deel van het project een functioneel, eigentijds en passend succes geworden.

De Stichting Nationale Sport Platform is zeer tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat tot nu toe. Tim Smit, projectmanager bij Stichting Nationale Sport Platform: à¢â‚¬à…“Deputy IT heeft de uitdaging met beide handen aangegrepen en we kunnen niet anders zeggen dan dat de succesvolle samenwerking bij deel à©à©n goede perspectieven biedt voor het opleveren van de finale versie.

De Stichting Nationale Sport Platform heeft veel positieve reacties ontvangen over de nieuwe website van onder meer gemeenten, verenigingen, sportbonden en het bedrijfsleven.

Over De Nationale Sportweek
De Stichting Nationale Sport Platform, dat voorheen opereerde als Stichting Nationale Sportweek, heeft haar werkterrein aanzienlijk uitgebreid. De stichting wil de sport op deze manier nà³g breder promoten. Het is de bedoeling dat er gedurende het hele jaar aandacht voor de sport komt. De Nationale Sport Week is nog steeds een belangrijke pijler, maar daarnaast worden nieuwe evenementen georganiseerd, zoals de Nationale Sport Winter Driedaagse (werktitel), een evenement om de typische sporten uit de winter onder de aandacht te brengen.

Over Deputy IT
Deputy IT is een energiek bedrijf met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Amsterdam. Deputy IT is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van complete bedrijfswebsites. Het bedrijf richt zich op websites die verder gaan dan het online zetten van een brochure. Hierbij kan gedacht worden aan interactie met de klanten via de website, directe koppeling met leverings- en serviceprocessen en en gepersonaliseerde informatievoorziening toegespitst op de behoeften van de klant.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website http://www.nationalesportweek.nl.

Bent u geïnteresseerd in Deputy IT? Kijk dan op http://www.deputyit.com of bel 020- 4630290