Stap binnen in de vernieuwde salon en website van Dstress Beauty & Wellness. In de salon in Helmond kunt u van vele voordelen genieten, maar in de webshop des te meer; kiik op www.dstress.nl voor alle producten van Dermalogica, Neoderma en Philoderm.

In à©à©n oogopslag vindt u uw weg binnen deze shop. Alle producten staan ordentelijk verdeeld en uitvoerig beschreven.

Verder kunt u tot 5 gratis samples selecteren van de merken Dermalogica, Neoderm en Philoderm.

Hier ziet u een voorbeeld van een beschrijving van à©à©n van de Dermalogica lijnen;

De huid is het grootste uitscheidingsorgaan en daarom is het reinigen van de huid met Dermalogica zo belangrijk. Een schone huid is niet alleen de basis van goede huidverzorging, maar is ook belangrijk voor een gezond lichaam. Alle producten van Dermalogica zijn zeep-vrij en pH-neutraal om de natuurlijke vochtbalans van de huid te beschermen.

Dermalogica dermal clay cleanser
huidconditie: voor een vette huid met verstopte poriën. Kaoline, dat absorbeert, en groene klei verwijderen een teveel aan talg en onzuiverheden. De huid wordt intensief gereinigd en de structuur verfijnt.

Dermalogica essential cleansing solution
huidconditie: een droge of vochtarme huid. Deze romige, crà¨me cleanser van Dermalogica ontdoet de huid van onzuiverheden en heeft tevens een voedende werking.

Dermalogica exfoliating face brush
huidconditie: voor elke huid. Met dit zachte borsteltje van Dermalogica kan de werking van de reinigende Dermalogica-producten worden geïntensiveerd.

Dermalogica precleanse
huidconditie: voor elke huid. Precleanse van Dermalogica is de start van een diepgaande, professionele, dubbele reinigingsmethode voor een super schone huid.

Dermalogica special cleansing gel
huidconditie: normale en gecombineerde huid. Deze zeepvrije gelvan Dermalogica met een plantaardig mengsel van Quillaja Saponaria en kalmerend lavendel, verwijdert onzuiverheden.

Dermalogica the sponge cloth
huidconditie: voor elke huid. Een super-zacht doekje van Dermalogica, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Gebruik het vochtig om het reinigende Dermalogica-product te verwijderen. Goed uitspoelen en aan de lucht laten drogen.

Dermalogica ultra calming cleanser
huidconditie: voor de gevoelige huid. Een super-zachte reinigingsgel/crà¨me van Dermalogica die reinigt en beschermt tegen luchtvervuiling met behulp van Dermalogica`s exclusieve Anti-Ozonate Complex.

Zoals u ziet staan de producten uitvoerig beschreven. Indien u toch nog vragen hebt kunt u ook telefonisch contact opnemen en krijgt u advies op maat.

www.dstress.nl uw webshop voor Dermalogica, Neoderma en Philoderm.