Bang en Olufsen (B&O) biedt de meest exclusieve audio- en televisieapparatuur voor mensen die houden van extra comfort in huis. Thuis is immers de plek om na een harde werkdag te ontspannen en tot rust te komen. Met de apparatuur van Bang en Olufsen (B&O) worden uw zintuigen volledig geprikkeld door de eersteklas kwaliteit van de muzikale en visuele ondersteuning.

In Room 18, gelegen aan de Newtonweg 18 te Gorinchem, kunt u tijdens een bezoek de sfeer proeven van de designapparatuur van Bang en Olufsen (B&O) . Hier wordt het toppunt beleeft van kijken en luisteren. Het is een volledig ingerichte inspiratiewoning gelegen naast de showroom van Bang en Olufsen (B&O) waar u kunt genieten van het zogenoemde Beolink-principe.

Bang en Olufsen (B&O) bezit de meest geavanceerde en luxe apparatuur: van televisies, muzieksystemen, luidsprekers tot telefoons en multimediaproducten. Dit assortiment weet hoogstaande kwaliteit te combineren met emotionele aantrekkingskracht.

Bang en Olufsen (B&O) is altijd bereid om op zoek te gaan naar verrassende en duurzame ervaringen, zij houden dagelijks de nieuwste technieken bij zoals audio en video streaming en de installatiedienst van Bang en Olufsen (B&O) zorgt voor perfecte installatie van alle apparatuur waarbij u de kans krijgt om alle vragen te stellen en after sales service.

Bang en Olufsen (B&O) vertalen uw wensen naar zuiver advies op maat. Dit kan in de showroom, gelegen aan de Netwtonweg 18 te Gorinchem, maar u bij u thuis of in uw werkomgeving. Het Open Huis Designcenter laat u onder het genot van een kopje koffie demonstreren dat Bang en Olufsen (B&O) letterlijk en figuurlijk staat voor maatgevend apparatuur.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular