Ter ere van het 1-jarig bestaan van InWork Detachering in juni 2007, werd er in de Belgische Ardennen voor de medewerkers van InWork een Survival Challenge georganiseerd. Op vrijdagmiddag vertrokken de medewerkers vol goede moed richting de Ardennen, zaterdagavond keerden ze volledig afgebeuld huiswaarts.
InWork is in juni 2006 opgericht. In een jaar tijd hebben ze InWork zien groeien naar 100 gedetacheerde medewerkers en 12 interne medewerkers. Tijd voor een feestje dus! Een combinatie van plezier hebben en actief bezig zijn past het beste bij de uitstraling van InWork. Het uitje ter ere van het 1-jarig bestaan begon dan ook met een borrel, een barbecue en een feestje in de bar van de camping in Remouchamps.De zaterdag stond in het teken van de Survival Challenge. Alle InWorkers vertrokken naar een Belgische steengroeve en aldaar werd er geklommen, gekropen en vooral veel gelachen.

Het eerste meerdaagse Inwork-uitje was een groot succes, het doel van InWork is om dit bij het 2-jarig bestaan minstens te evenaren.

 

Bron:  InWork Detachering