Er staat een massale vaccinatieronde tegen de Mexicaanse griep op stapel. Maar is het wel slim om daar klakkeloos in mee te gaan?

1 ) Het vaccin is onvoldoende getest
Het vaccin wordt met spoed ontwikkeld en aan de bevolking aangeboden (2 prikken per persoon). Tests die voorafgaan aan het beschikbaar stellen van andere geneesmiddelen worden hierbij overgeslagen. Met andere woorden, de effecten van het vaccin op de gezondheid van mensen op langere termijn is compleet onduidelijk. (Bron: The Lancet)

2 ) Zeer beperkte aansprakelijkheid medicijnfabrikanten
Omdat het vaccin met spoed op verzoek van overheden wordt ontwikkeld, hebben medicijnfabrikanten een zeer beperkte aansprakelijkheid weten te bedingen. Dit komt er op neer dat u het kunt vergeten enige schadevergoeding te ontvangen indien u schadelijke bijwerkingen ervaart. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14453

3 ) Er is geen bewijs dat het vaccin zal werken
Er is geen enkel bewijs dat het vaccin tegen de Mexicaanse griep zal werken. De positieve effecten van een jaarlijkse griepprik zijn nooit bewezen.

4 ) Gevaarlijke hulpstoffen
Het vaccin bevat gevaarlijke hulpstoffen die als taak hebben de effectiviteit van het vaccin te verhogen. Deze stoffen kunnen tot gevaarlijke ontstekingsreacties en neurologische storingen in het lichaam leiden. Zij zorgen er in belangrijke mate voor dat ons immuunsysteem drastisch wordt ondermijnd. Vooral kinderen en zwangere vrouwen lopen daarbij groot risico. Het vaccin dat in 1976 werd gebruikt, heeft bij veel mensen tot onherstelbare neurologische schade geleid en bij vele tientallen mensen verlammingsverschijnselen veroorzaakt en zelfs de dood.
zie documentaire CBS 60 Minutes « The Truth about the about SWINE FLU 1976 » http://www.youtube.com/watch?v=M7oL7wdQqKQ

5) Angst is een slechte raadgever
Laat u door alle berichten in de kranten, op tv/radio, op internet, vooral niet bang maken! Alle autoriteiten hebben tot nu toe toegegeven dat dit een mild variant van de griep is, prima in een paar dagen tijd uit te zieken en als u zorgt voor voldoende rust, goede voeding, schoon water en aanvullingen zoals vitamine C, is er absoluut geen reden voor paniek. Nog een tip: zorg voor extra hygiëne. Was je handen elke keer als je thuiskomt.

6) WHO: « Vaccin Mexicaanse griep risicovol »
De WHO heeft een bericht gestuurd waarin ze hun bezorgdheid uiten over de risico´s van dit vaccin. Omdat het een nieuw virus is, heeft het vaccin mogelijk ernstige bijwerkingen. Resultaten van het onderzoek zijn pas in december bekend.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/4431684/___Vaccin_Mexicaanse_griep_risicovol___.html

Waarschuwing: Tamiflu veroorzaakt tal van bijwerkingen met name bij kinderen
Meer dan de helft van de kinderen die Tamiflu nemen, kampt met nare bijverschijnselen. « Dit is niet het onschuldige medicijn dat de bevolking denkt dat het is », aldus een Britse arts. Een zeer recent onderzoek in Engeland wijst uit dat de genoteerde bijwerkingen in zeven dagen tijd werden verdubbeld.
http://www.hln.be/hln/nl/4311/Mexicaanse-griep/article/detail/951084/2009/07/31/Tamiflu-veroorzaakt-heel-wat-bijwerkingen-bij-kinderen.dhtml

Website: http://www.i-c-a-p.org

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular