Persbericht

Diarree is lastig. Of u spontaan last heeft van of sportersdiarree of gedurende langere tijd chronische diarree, het is gewoon vervelend indien u voortdurend op zoek moet naar een toilet. Bovendien verliest uw lichaam vele nuttige stoffen en vocht. Met een tijdige aanpak in het voorkomen van diarree kunt u vaak veel ellende besparen. Inzicht en natuurlijke producten kunnen u ondersteunen. Dit vindt u op de verbeterde website http://www.diarree.nu.

 

Kennis verbetert

In negen van de tien gevallen berust (chronische)diarree niet op een medische indicatie, maar is er sprake van een minder optimale leefstijl. Met kennis over diarree ontstaat inzicht hoe (chronische)diarree in vele gevallen ontstaat en hoe het vervolgens is aan te pakken. Met kleine veranderingen in leefstijl kan soms veel worden bereikt. Die informatie biedt de verbeterde website http://www.diarree.nu.  Met die kennis heeft 2PreVenT2 producten ontwikkeld waarmede, in vele gevallen, (chronische)diarree kan worden aangepakt.

 

Diar-Producten

2PreVenT2 heeft 4 verschillende producten ontwikkeld voor verschillende toepassingen. Op de verbeterde website is een productenkiezer opgenomen waarmee u simpel en snel het juiste product kunt kiezen. Het zijn natuurlijke producten die op een duurzame wijze bijdragen aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

 

Risicoprofiel

Op de verbeterde site is tevens een testje bestaande uit 10 vragen. Door die vragen te beantwoorden, verkrijgt u een eerste indicatie omtrent uw risicoprofiel ten aanzien van diarree. Indien u een laag risicoprofiel heeft, kunt u in geval van diarree veel met de juiste voeding bereiken. Indien u een hoge indicatie heeft, is het verstandig om de huisarts te consulteren. Heeft u een verhoogd risico, dan kunt u vaak het probleem verkleinen door gebruik van de Diar-Producten.

 

http://www.diarree.nu is nu sterk verbeterd. Breng er geheel verblijvend een bezoek. Deze site verhoogt altijd uw kennis omtrent diarree, ook kunt u het woordenboek raadplegen.

 

Monnickendam, 3 februari 2012

ir. Rien Vervoort; voedingsfysioloog en nutritionist

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform