Nederlandse gids in Kaapstad.    www.dickiestoer.nl

Dick is een leuke betrouwbare Nederlandse jongeman die erg van het leven houdt!! Hij komt al velen jaren in Kaapstad en kent het gebied erg goed!! De laatste twee jaar heeft hij als privà© gids het personeel van de KLM mee genomen op zijn Tours. In en rondom de Kaap en de wijnstreek liggen een aantal erg leuke en goede restaurants waar Dick u mee naar toe kan nemen om lekker te lunchen om te dineren. U kan dit het beste al van te voren met hem bespreken dan kan hij al een tafel reserveren.

Als u kiest voor een privà© toer dan kunt u kiezen of Dick u mee neemt naar de Wijnstreek van Stellenbosch of de mooie omgeving van de Kaappunt!! U kunt natuurlijk ook zelf aangeven waar u heen wilt. Dick heeft ook allerlei sportieve activiteiten die hij kan aanbieden. Bv. van fiets of mooie wandeltochten tot kite of surflessen, en nog veel meer. Of hij neemt u mee in het bruisende nachtleven!! Eerst ergens lekker drankje doen en hierna in een van de leuke restaurants eten!

Je kan hem ook inhuren als Privà© chauffeur. Als u liever in u eigen auto rond gereden wilt worden neemt Dick u mee naar de mooie plekjes van Kaapstad.

Dick is te bereiken tot eind Oktober op zijn Nederlanse telefoon hierna zit hij in Kaapstad 00 27 (0) 76 127 2841.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular