Dierenambulances in Nederland zijn onmisbaar geworden  als we praten over kennis en professionaliteit. Voor vele diensten in Nederland weet men wel dat er een dierenambulance bestaat, maar het inhoudelijke ervan is erg onbekend. Daarom is er nu de kans dat iedereen jong en oud, hulpverlener of niet, een kijkje kan nemen bij diverse dierenambulances tegelijkertijd

Dit kan op de IVIC oftewel  Internationale Vakbeurs Incident management crisisbeheersing en rampenbestrijding wat gehouden wordt op het Autotron terrein te rosmalen.

De beurs is geopend van maandag 14 mei tot donderdag 17 mei (Hemelvaartsdag)  van 10.00 tot 17.00u . Elke dag staan er weer andere dierenambulances, dit maakt de dierenambulance voor deze beurs in het bijzonder.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 14 mei
Dierenambulance Rotterdam en Omstreken – Dierenambulance Steenwijk – Dierenambulance Flevoland – Dierenambulance Zwolle.

Dinsdag 15 mei
Dierenambulance Alkmaar – Dierenambulance Haarlemmermeer – Dierenambulance ’s-Hertogenbosch*

Woensdag 16 mei

Dierenambulance Den Haag-de Wijs – Dierenambulance Almere – Dierenambulance Gouda

Donderdag 17 mei
Dierenambulance Zeeuws-Vlaanderen met het SIDAM-Nederland (Snel Inzetbaar Dierenambulance Materiaal) – Dierenambulance Den Haag-de Wijs – Dierenambulance Utrecht met het Q-LEASE staat voor Quarantine Live Exotic Animal Support Europe*

* = zijn onder voorbehoud

Buiten de dierenambulances om staan er uiteraard ook tal van andere hulpdiensten,zoals de politie,brandweer,ambulance,GHOR, trauma heli, luchtmacht, landmacht, Rode Kruis, SIGMA, Rijkswaterstaat, etc. .

Een bezoekje aan deze beurs is een bezoek aan professionaliteit van de diverse multidisciplinaire disciplines die Nederland rijk heeft. Een dag om niet te vergeten. Een dag waar Nederland trots op kan zijn.

Deze presentatie is mede mogelijk gemaakt door de Europese Federatie Dierenambulances en R&B organisatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende websites
http://www.ivic.nl en http://www.europesefederatie.nl
of u kunt met de voorzitter contacten Piet van Berkel 06-43544402

Europese Federatie Dierenambulances

Cartessiusstraat 88

3076 DD Rotterdam