Dietmar Zembrot nieuwe

manager marketing en verkoop

bij TRILUX Duitsland.

 

  • Verantwoordelijk voor marketing en distributie
  • Vakkundig dankzij jarenlange ervaring in de sector
  • "TRILUX met vooruitstrevende nieuwe ondernemingsstrategie"

 

Sinds 1 november 2008 versterkt Dietmar Zembrot de bedrijfsleiding van TRILUX GmbH & Co. KG  in Arnsberg, Duitsland. Samen met Johannes Huxol draagt hij de hoofdverantwoording voor marketing en verkoop.

 

Dietmar Zembrot brengt jarenlange ervaring in de armaturensector mee naar Arnsberg: "Licht is voor mij een fascinerend activiteitengebied, waaraan ik sinds mijn studie trouw gebleven ben." De 46-jarige elektrotechnisch ingenieur met als specialisatie lichttechniek werkt al meer dan twintig jaar in de verlichtingssector. Talrijke publicaties en octrooien getuigen van zijn grote vakbekwaamheid. De onderneming TRILUX was hem natuurlijk bekend: "TRILUX is als grootste armaturenfabrikant van Duitsland en derde grootste van Europa een begrip in de sector. De dynamische ontwikkeling van de afgelopen jaren, de nieuwe koers en positionering van het merk worden in de sector natuurlijk in de gaten gehouden."

 

Dietmar Zembrot verwacht dat hem boeiende taken te wachten staan in het kader van de vooruitstrevende nieuwe ondernemingsstrategie, waarmee TRILUX niet alleen de bestaande klantenbasis aanspreekt, maar ook nieuwe cliënten aantrekt en wil groeien. "Nieuwe ontwikkelingen, zoals de LED-techniek en de noodzaak het energieverbruik van verlichtingsinstallaties verder te drukken, bieden kansen tot toekomstige groei," legt Zembrot uit.

 

Zijn vrije tijd brengt de vader van drie kinderen het liefst door samen met zijn gezin - als de tijd het toelaat, gaan ze wandelen in de bergen, fietsen of skiën. Voor zijn aanstelling bij TRILUX  was hij marketingdirecteur en lid van de raad van bestuur van de Oostenrijkse armaturenfabrikant Zumtobel.