Rijswijk, 5 februari 2010 DIGIFOTO Pro magazine komt dit voorjaar met een Special Edition met het thema 'Masterclass'. In deze honderd-pagina-dikke editie leren gerenommeerde topfotografen als Kees Tabak, Robin Utrecht en Vincent Mentzel de lezer beter fotograferen. Ze geven praktische instructies, vertellen waar op te moet letten en gaan dieper in op hun technische uitrusting en hoe ze die gebruiken.

Ook lezers krijgen een rol. Zij krijgen de kans hun favoriete foto uitvoerig toe te lichten. Hoe ze die gemaakt hebben, onder welke omstandigheden, met welke lichtopstelling, met welke apparatuur en wat ze in de nabewerking hebben gedaan.

Thema's die uitvoerig besproken worden zijn onder andere fotojournalistiek, natuur-, reis- en concertfotografie. Ook de gebruikte fotoapparatuur, accessoires, MAC of PC en opslag komt aan bod. Tips en Trucs op gebied van software en hardware komen ook aan bod.

Begin maart is deze DIGIFOTO Pro Special Edition in de kiosk te vinden.

Over DIGIFOTO Pro Magazine
DIGIFOTO Pro is een magazine over alles wat raakt aan digitale fotografie. Het heeft een duidelijk afgebakende doelgroep van gevorderde hobbyisten en (semi-) professionals. Iedere editie staat vol reviews, interviews, workshops en inspirerende portfolio's. DIGIFOTO Pro Magazine verschijnt vier keer per jaar met een reguliere en twee keer per jaar met een speciale editie.

De website www.digifotopro.nl is een modern, interactief en goed bezocht platform voor fotografieliefhebbers. Hier is onder andere het meest recente nieuws op het gebied van fotografie te vinden, reviews van de nieuwste producten, exposure, en interviews.

---EINDE PERSBERICHT---

Voor meer informatie neem contact op met:
Tim Beemer, PR Manager Clipboard Publishing
Tel: +31 (0)15 21 53 233 / e-mail: tim(at)clipboard-publishing.nl
Delftweg 147 2289 BD Rijswijk - Nederland

DIGIFOTO Pro Magazine is een uitgave van:
Clipboard Publishing
Delftweg 147
2289 BD Rijswijk
Tel : 015-2153233
info(at)clipboard-publishing.nl