(Persbericht) ENSCHEDE Met Android op TV lanceert DigiPort Europe de gadget kerst-hit van 2011: Chuut ATV2000 Smart TV Media Player. Films afspelen, muziek luisteren, games spelen, internetten, mailen, maar ook documenten openen en bewerken, het kan allemaal op uw full HD TV met deze intelligente media speler. Bovendien heeft u toegang tot meer dan 500 000 Android apps, waaronder meer dan 100 000 games. De Chuut Media Player wordt geleverd met een draadloos full QWERTY toetsenbord, zodat u net zo makkelijk typt als op uw gewone computer. De krachtige ARM A9 processor en 512 MB RAM geheugen zorgen er voor dat apps soepel draaien en dat u films vloeiend in full HD formaat kunt bekijken.

Ook is de Chuut media speler te gebruiken als vervanging voor de SlingCatcher, die door de fabrikant helaas niet meer wordt gemaakt. De gewilde SlingCatcher is een add-on van de Slingbox waarmee TV kanalen van de Slingbox gewoon op een TV te bekijken zijn. Dit is vooral handig als u in het buitenland woont, zonder toegang tot Nederlandse TV kanalen. De Chuut samen met de betaalde Android SlingPlayer vormen hiervoor een goede oplossing. Deze SlingCatcher functie is natuurlijk ook geschikt voor de Vulkano box; het scherper geprijsde Slingbox-alternatief.

Vanaf 21 december is de nieuwe Chuut ATV2000 Smart TV Media Player officieel beschikbaar in de Benelux voor € 169,-. Chuut is een nieuw kwaliteitsmerk dat samen met DigiPort Europe speciaal is ontwikkeld voor de Benelux.