DigiProfs selecteert PC-XS.NL als vaste partner

DigiProfs, de grootste aanbieder van computerhulp aan huis in Nederland, heeft PC-XS geselecteerd als exclusieve partner in Tilburg / Waalwijk en Oosterhout (NB)

Hiermee zijn de DigiProfs klanten in deze regio verzekerd van de best verkrijgbare computerhulp.
Begin dit jaar heeft DigiProfs haar structuur gewijzigd om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verhogen. In de nieuwe structuur wordt samengewerkt met vaste specialisten in een bepaald gebied, zodat klanten altijd worden geholpen door dezelfde medewerkers. Voor Tilburg is de keuze gevallen op PC-XS. vanwege de uitstekende staat van dienst, de snelle service en de hoge klanttevredenheid.

PC-XS is al sinds 2003 actief in de IT sector en sinds 2006 als specialist in het oplossen van computerproblemen op locatie. In 2008 ontving PC-XS het keurmerkhouder Computerhulp Ok van brancheorganisatie BOCOH. Erwin Backx van PC-XS is zeer verheugd met deze uitverkiezing. Het geeft aan dat je gewoon de beste bent in je werkgebied, aldus Erwin Backx eigenaar van PC-XS.
24/7/365 afspraken maken via 1 telefoonnummer nl: 0800- 555 8888

DigiProfs is in 2006 opgezet als hoogwaardig netwerk van alle IT specialisten met het keurmerk Computerhulp Ok. Sindsdien heeft de organisatie zich ontwikkeld tot de specialist in computerhulp op locatie voor particulieren en MKB. DigiProfs werkt voor veel gerenommeerde bedrijven zoals internetservice provider XS4ALL en wordt door Microsoft aanbevolen als Microsoft Small Business Specialist.
Met de nieuwe structuur wordt verwacht dat het gemiddelde klant tevredenheidcijfer van 8,4 verder kan worden verhoogd. Misschien wel tot een 9, hoopt Erwin Backx eigenaar van PC-XS.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular