(Persbericht) Contact:
Niels Burger 06 179 78 979

Savona en Digit Dog bieden dà© hondenwasstraat van Nederland

à¢â‚¬¢ Digit Dogwash als unieke eyecatcher voor uw bedrijf

Digit Dog verkoopt de Digit Dogwash al enige tijd succesvol aan dierenspeciaalzaken, trimsalons, dierenartsen, tankstations en autowasstraten. Vanaf heden zal Savona (kenner op het gebied van carwash-systemen) zorgdragen voor laatst genoemde branche: tankstations en autowasstraten.

Op dit moment zijn er bijna 2 miljoen honden in Nederland die een wasbeurt kunnen gebruiken. De voorzieningen thuis bieden vaak geen oplossing voor dit probleem. De Digit Dogwash (Dà© hondenwasstraat van Nederland) geeft de consument de mogelijkheid om de hond professioneel te wassen, vlo en teek vrij te maken en te drogen.

De Digit Dogwash genereert meer aanloop van klanten en is bovendien een unieke eyecatcher voor ieder bedrijf.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Savona en ontdek de mogelijkheden van een Digit Dogwash bij uw bedrijf.

Savona International Produkties BV. is de ideale partner op het gebied van carwash-systemen. Van ontwerp en begeleiding tot realisatie en service - de medewerkers van Savona staan voor u klaar! De carwash-markt is constant in beweging. Het nog altijd groeiende aantal personenauto‘˜s wordt dagelijks vuil. Savona, reeds 40 jaren actief in de Nederlandse carwash-markt, wordt inmiddels in diverse landen vertegenwoordigd en is contractleverancier van zeer gerenommeerde oliemaatschappijen. www.savona.nl

Digit Dog is de leverancier van hondenwasstraten in Nederland. Naast hondenwasstraten is Digit Dog gespecialiseerd in hondenbenodigdheden. Als eerste in de wereld verkoopt Digit Dog de Nationale Hondenwasbon. Kijk voor meer informatie op www.digitdog.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular