Vanaf heden is de Digizon externe TV kaart beschikbaar; een normale TV kaart voor de laptop of computer, inclusief Digizon box functie om overal ter wereld Nederlandse TV te kunnen kijken. Kijk bijvoorbeeld RTL4 op de Nederlandse Antillen, in Thailand, Australië of Hongkong. Bovendien zijn er geen maandelijkse kosten! De Digizon externe TV kaart is een express card voor de laptop, inclusief een USB stand om hem aan te kunnen sluiten op een computer.

Daarnaast heeft de TV kaart een ingebouwde analoge & digitale DVB-T tuner (free-to-air, MPEG-2 & H.264 HDTV) inclusief een externe video-ingang om bijvoorbeeld een videocamera of digitale ontvanger op aan te sluiten. De Digizon producten maken gebruik van de efficiënte MPEG-4 AVC & AAC codec en de gepatenteerde IPTV technologie zorgt voor een stabiel TV beeld in de best mogelijke kwaliteit. Voor Windows XP tot en met Windows 7 is er een player beschikbaar. Daarnaast is er een player voor mobiele telefoons met Windows Mobile.

Met de Digizon externe TV kaart versterkt KCS Digital Inc. zijn succesvolle Digizon productlijn en is nu ook bereikbaar voor de Europese consument dankzij importeur DigiPort Europe.

Consumentenverkoopprijs: Digizon TV kaart € 99,-