(Persbericht) Verleden week heeft Diks Verzekeringen een autoverzekeringcollectiviteit afgesloten met de stichting LOVF. Leden van deze stichting krijgen korting op autoverzekeringen die via Diks worden afgesloten.

Het unieke van dit collectief is, dat de korting niet slechts voor à©à©n verzekeringsmaatschappij van toepassing is, maar voor 13 verzekeringsmaatschappijen, zoals Aegon, Avero en Reaal.

Diks Verzekeringen is verheugd met deze nieuwe collectiviteit. à¢â‚¬Å“ Wij zijn blij dat wij op deze manier iets voor vrijwilligers kunnen terug doenà¢â‚¬, aldus mede-eigenaar Marc Diks, die nog eens benadrukt, dat het werken in een collectief met meerdere maatschappijen het grote voordeel heeft, dat elke vrijwilliger kan rekenen op een interessante aanbieding.

Vrijwilligers.nl verstrekt de vrijwilligers een kortingskaart. Deze Vrijwilligerskaart is een uiting van waardering richting de vrijwilligers, voor hun vaak eindeloze en onmisbare inzet.
Zowel gemeenten als organisaties kunnen de Vrijwilligerskaart cadeau doen aan hun vrijwilligers.

De Vrijwilligerskaart is een kleine pas met grote voordelen, en biedt toegang tot een compleet pakket van diensten en privileges.
De kaart helpt vrijwilligers bij het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk, en geeft ze eveneens allerlei prettige en leuke voordelen in het dagelijks leven.
De Vrijwilligerskaart bestaat inmiddels zeven jaar, en wordt landelijk door 80.000 kaarthouders gebruikt.

Diks Verzekeringen bemiddelt -uitsluitend via internet- in Schadeverzekeringen. De nadruk ligt hierbij op Auto-,Motor-,/Oldtimer- en Brommerverzekeringen, en Diks Verzekeringen is hierin zeer succesvol.