Het afgelopen weekeinde hebben de mensen van Dims Onderhoud in het kader van Nederland Doet 2 huiskamers geschilderd bij Parnassia aan de Monsterse weg in Den Haag. De bedrijfsleider Dim den Hamer werd benaderd door Caroline Kreuning van Parnassia of hij geen interesse had om mee te doen met de landelijke actie en zo was een afspraak snel gemaakt.

Uiteraard was het de bedoeling dat de schilders van Dims Onderhoud ook in het weekeinde van 20 Maart 2010 te beginnen met de klus maar een virus op de afdeling zorgde ervoor dat de schilders niet in dat weekeinde konden beginnen en zo werd de afspraak verzet naar het weekeinde van 10 April.

Toen de schilders aankwamen zagen ze dat ze een aardige klus voor de boeg hadden om van de oranje donkere huiskamertjes een frisse bedoening te maken maar het is uiteindelijk na een dag hard werken wel gelukt, de huiskamers zien er fris en fleurig uit, zo vinden ook de medewerkers en bewoners à¢â‚¬Å“heel mooià¢â‚¬ was een veel gehoorde opmerking aldus Dim den Hamer de directeur van Dims Onderhoud. Het was veel werk maar zeker de moeite waard nu je het eindresultaat ziet.

Dim den Hamer is de eigenaar van http://dimschilderdenhaag.nl