Direct Payrolling lanceert bedrijfsfilm

Arnhem 12 oktober- Een bedrijf presenteren kan op vele manieren. Direct Payrolling heeft er voor gekozen middels een 2 minuten durende bedrijfsfilm op de webpagina het bedrijf te presenteren. In deze bedrijfsfilm krijgt de kijker in vogelvlucht te zien waar Direct Payrolling zich als organisatie mee bezig houdt.

Payrolling is als dienstverlening in Nederland nog relatief onbekend. Circa acht op de tien ondernemers hebben er wel eens van gehoord, maar slechts twee op de tien weten ook echt wat het inhoud. Om payrolling als dienst in Nederland op de kaart te zetten moet er nog veel gebeuren volgens de directie van Direct Payrolling.

Payrolling wil zeggen dat de payrollonderneming alle zaken die voort komen uit het in dienst hebben of nemen van personeel van haar opdrachtgevers overneemt. Door het dragen van het juridisch werkgeverschap neemt de payrollonderneming de daarbij behorende plichten en risico´s op zich. De opdrachtgever blijft hierbij zelf verantwoordelijk voor het werven en selecteren van personeel en behoudt ook de dagelijkse begeleiding op de werkvloer. Payrolling verlaagt de intensiteit en de complexiteit van het werkgeverschap en heeft daarmee vooral een ´ontzorgende´ rol.

Met de bedrijfsfilm wil Direct Payrolling onder andere haar eigen naamsbekendheid vergroten, maar ook meer bekendheid geven aan payrolling als dienstverlening. De directie van Direct Payrolling is van mening dat payrolling op termijn even bekend wordt als het traditionele uitzenden.

Meer weten? http://www.directpayrolling.nl

Website: http://directpayrolling.nl/