RIJSWIJK 17 april 2008 – Bij Minorplanet Systems BV is recentelijk Robert Weij (55 jaar) aangetreden als general manager. Hij volgt daarmee Henk ten Hoeve op die de afgelopen drie jaar als sales director verantwoordelijk was voor het verkoopresultaat in de Benelux. Henk ten Hoeve is met ingang van 1 maart 2008 niet langer betrokken bij Minorplanet Systems. Robert Weij heeft elektrotechniek gestudeerd op HBO niveau. Zijn carrière begint in 1977 tijdens de introductie van de Intel microprocessoren. Via diverse functies van commerciële binnendienst, sales engineer, major account manager en salesmanager wordt hij in 1989 algemeen directeur van Mediasystemen (automatisering internationale dagbladen en tijdschriften). Tevens is hij verantwoordelijk voor de introductie van software voor distributie van Nederlandse dagbladen. Hij bekleedt hiervoor diverse interim-functies.

 

Ook onder Robert Weij’s leiding blijft de missie van Minorplanet Systems Benelux het voortdurend ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën. Haar voertuigmanagement systeem VMIgreenlight™ blijft hierdoor het essentiële gereed-schap voor alle bedrijven met een wagenpark. Robert Weij geeft deze missie gestalte door aandacht te geven aan actuele ontwikkelingen van de vraag uit de markt. De markt voor voertuigmanagement informatiesystemen, breidt uit van de transportmarkt naar alle bedrijven met bedrijfsvoertuigen. Daarbij is een ontwikkeling te zien van traditionele voertuigvolgsystemen (track & trace) naar voertuigmanagement informatiesystemen. Deze systemen onderscheiden zich door integratie van de persoons- en bedrijfsgegevens van en naar de mobiele medewerker. Deze integratie vindt zowel plaats in het voertuig als door middel van koppelingen op applicatieniveau.

 

Minorplanet Systems BV is de Benelux vestiging van het Engelse beursgenoteerde Minorplanet Systems Plc. Minorplanet bestaat sinds 1997 en heeft vestigingen in Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Benelux, Australië en Nieuw-Zeeland. Minorplanet telt meer dan 6.000 afnemers en heeft wereldwijd zo’n 350 fte in dienst.

*** einde persbericht ***

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Weij, general manager Benelux, telefoonnummer +31 645 648 610 of e-mail [email protected]

 

Fotobijschrift bij de rechtenvrije foto: “voertuigmanagement Benelux onder de hoede van Robert Weij”

 

Pour plus d’information et le communiqué de presse en français, veuillez contacter Robert Weij à [email protected], au +31 645 648 610.