(Persbericht) Helaas geen Chippendales wel Sieraden, koopjes, zijden sjaals! en een demonstratie sieraden maken.

De meeste mensen kennen Madeleine Corbey van haar beelden of schilderijen, maar Madeleine maakt ook al jaren sieraden. De eerste sieraden waren geïnspireerd op de circle of life, van deze grote 1 meter doorsnee werken maakte Madeleine voor zichzelf een broche van 12 centimeter van papier. Dit werd een eerste aanzet tot haar vrolijke sieraden lijn, bestaande uit broche‘˜s oorbellen en halssieraden. Madeleine heeft een procedà© ontwikkeld waarmee ze prachtige halssieraden kon maken van acrylverf, deze eigenzinnige sieraden liggen prachtig om de hals en staan bekend als de GellyJewels. Dit is een gelimiteerde oplage van maximaal 100, dus u moet er op tijd bij zijn.

Madeleine geeft deze avond ook een demonstratie en workshop sieraden maken. De workshop begint om 20:00 kost 5 Euro (materiaal kosten) maar daarvoor heeft u dan ook een zelfgemaakte hanger, u moet u zich wel even aanmelden via [email protected] .

De avond wordt gehouden in het Arsenaal en voor deze speciale gelegenheid zal het Arsenaal van binnen en buiten apart verlicht zijn. We hopen dat u komt en neem gerust uw vriendinnen en/of uw partner mee. Voor actuele informatie kijk aub op www.atelier-allegro.nl.

Het Arsenaal
Kloosterstraat 15
6981 CC Doesburg
Madeleine Corbey 0623937822
www.atelier-allegro.nl voor actuele informatie!