(Persbericht) Madeleine heeft in haar jaren als kunstenaar veel geschilderd maar werkt tegenwoordig vooral driedimensionaal met steen en papier en werkt tegenwoordig wat abstracter. Reden voor haar om langzaam afscheid te nemen van een aantal schilderijen en de wat meer figuratieve beelden van papier die ze heeft gemaakt.

Doel van de uitverkoop / weg geef actie is om ruimte te maken voor nieuwe werken. Madeleine geeft een 10 tal schilderijen weg (max 1 per persoon) maar heeft ook veel andere werken weggeef prijzen door deze sterk in prijs te verlagen. De inkomsten van deze verkoop van al deze werken investeert Madeleine in de aanschaf van slechts à©à©n groot stuk Albast of Marmer.

Madeleine zit als vastgoedbescherming in het Doesburgse Arsenaal, het oudste atelier van Nederland, hier wordt zolang het nog kan door Madeleine geëxposeerd en worden er cursussen en workshops beeldhouwen gegeven.

De verkoop vindt plaats in het Arsenaal wat we voor deze speciale gelegenheid apart zullen verlichten. We hopen dat u ook komt al komt u alleen maar om het atelier te bezichtigen, maar kijkt u voor actuele informatie aub op www.atelier-allegro.nl.

Het Arsenaal
Kloosterstraat 15
6981 CC Doesburg
Madeleine Corbey 0623937822