Je kent dat vast wel: kom je tijdens het opruimen een (verlopen) cadeaubon tegen. Niets mee gedaan, zonde van het geld. Wie het jammer vindt dat daar niets mee is gedaan, kan nu alsnog terecht bij Doneerkadobon. Dit nieuwe, originele initiatief biedt nu de mogelijkheid om de ongebruikte bon charitatief te benutten! Gooi bonnen dus niet weg, maar doneer ze  aan Doneerkadobon. Zo steun je de bij Doneerkadobon aangesloten goede doelen die kinderen in binnen- en buitenland een betere kwaliteit van leven en een kans op een toekomst geven. Stichting Heartbeat is een van deze doelen.

Initiatiefnemer Bas Hof: ?Ik hoorde een nieuwsbericht op de radio waaruit bleek dat er voor miljoenen euro?s aan cadeaubonnen, gewoon bij de mensen thuis in de la liggen. Ondanks de verlopen geldigheidsdatum, blijven deze bonnen hun waarde behouden. Dat bracht mij op het idee Doneerkadobon op te richten, om zo via de ongebruikte bonnen geld en/of goederen beschikbaar stellen voor aangesloten goede doelen?.

Hoe werkt dit?
Consumenten sturen per post hun (eventueel verlopen) cadeaubonnen van gerenommeerde retailers, zoals V&D, De Bijenkorf, HEMA, Etos etc. naar Stichting Doneerkadobon. Ook andere bonnen zoals de Nationale Bioscoopbon, Boekenbon of Iris-cheque zijn welkom. Doneerkadobon wisselt de bonnen in bij de uitgevers van de bonnen.

Help mee!
Ben jij in het bezit van (eventueel verlopen) kadobonnen? Doe er dan iets nuttigs mee en stuur deze naar:
Stichting Doneerkadobon
Postbus 1375
2130 EL HOOFDDORP
Meer info: www.doneerkadobon.nl

Stichting Heartbeat is een van de geselecteerde goede doelen, die meedeelt in de opbrengst. Stichting Heartbeat is een non-profit organisatie die vakanties en gezinsdagen organiseert voor gezinnen met een hartpatiëntje. Daarnaast werkt Stichting Heartbeat aan een bredere beschikbaarheid van defibrillatoren in het straatbeeld.