(Persbericht) De huid is ons grootste orgaan; daar moeten we goed voor zorgen. In Rotterdam is schoonheidsspecialiste Mila Nirandjan al een aantal jaren werkzaam bij Polikliniek de Blaak in het centrum van de stad. Hier werkt zij samen in een team met een dermatoloog en een huidtherapeute van polikliniek de Blaak. à¢â‚¬Å“Het is ideaal om als schoonheidsspecialiste samen te werken met mensen die zoveel kennis van de huid hebben. We vullen elkaar allemaal aan vanuit onze eigen discipline en de cliënt is daarbij de winnaarà¢â‚¬ vertelt Mila enthousiast.

Een van de behandelingen waar schoonheidsspecialiste Mila zich in onderscheidt is de laserontharing specifiek voor mensen met een donkere huid. à¢â‚¬Å“De meeste ontharingsapparatuur zijn alleen geschikt voor de lichtere huid. à¢â‚¬Å“Bij Polikliniek de Blaak hebben we een yag-laser die op alle huidtypes toegepast kan worden.à¢â‚¬ aldus de Rotterdamse schoonheidsspecialiste.

Naast het laserontharen is Mila ook gespecialiseerd in chemische peeling en Microdermabrassie (huidvernieuwing).
Voor een afspraak kunt u bellen met Polikliniek de Blaak, telefoon 010-4114044 voor een geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Home