Kleine netbooks zijn helemaal in vooral onder jongeren. Zij zijn op zoek naar netbooktassen met een schouderriem, extra ruimte en een mooie, persoonlijke look. Daarom lanceert Targus een kleine, elegante schoudertas in een gequilt ´donzen jasje‘˜ van nylon. Deze tas is geschikt voor netbooks tot en met 10,2".

De nieuwe Targus 10.2" Crave࢑ž¢ Netbook Case is gemaakt van donkerblauw water- en vuilafstotend nylon en beschermt uw netbook en andere kostbare voorwerpen tegen weer en wind. Het netbookvak is met zachte microvezel bekleed, zodat uw netbook geen krassen oploopt tijdens het vervoer. Verder zit aan de voorkant van de tas nog een makkelijk bereikbaar vak voor kleine accessoires. U kunt de schouderriem naar eigen behoefte aanpassen of verwijderen als u de tas als extra bescherming wilt gebruiken binnen een grotere tas.

De afmetingen van de binnenzijde van de tas zijn 26,98 à— 3,81 à— 19,1 cm en de tas is geschikt voor netbooks met een beeldscherm tot en met 10,2".

Deze nieuwe schoudertas maakt deel uit van een geheel nieuwe serie tassen met ´donzen look‘˜ voor jongeren. De serie omvat ook een rugzak en twee slipcases van 10,2" en 15,6" voor als u uw computer liever in een andere tas draagt.

Productbeschrijving
Kleine netbooks zijn helemaal in vooral onder jongeren. Daarom lanceert Targus een schoudertas in een elegant gequilt ´donzen jasje‘˜ van nylon. Dit geeft deze tas, die water- en vuilafstotend is, een unieke look. De schoudertas is geschikt voor netbooks tot en met 10,2" en het netbookvak is gevoerd met microvezel, zodat de netbook geen krassen oploopt tijdens het vervoer.

De Targus 10.2" Crave࢑ž¢ Netbook Case - TSS112EU kost €23,99 incl. btw.
Voor het dichtstbijzijnde verkoopadres: bel 020 561 6275

Website: http://www.targus.com