De opkomende Europese Kampioenschappen in Polen en de Oekraïne trekt de aandacht van de Europese voetbal community en is niet alleen een grote uitdaging voor de Oost-Europese markt maar ook een mogelijkheid om hun dichter bij de rest van het sportieve continent te betrekken. De à¢â‚¬à…“Football Business Conference die op 2 april a.s. in Warschau zal plaatsvinden, is weer een stap dichterbij de ander voetbal landen om hun professionaliteit te tonen.

Het evenement, wat gehouden wordt in het Poolse Olympisch Centrum duurt 1 dag inclusief een bijeenkomst die de voetbal gemeenschap een uniek platform biedt voor netwerken en direct zaken doen. SPORT + MARKT en ESB Event Sport Business zijn als ervaren partner van organisator Advertising Group bij dit evenement aanwezig, om zo de kwaliteit te waarborgen

Adam Olkowics, Poolse FA Vice President en Directeur Euro 2012 Division bevestigd dat dit evenement erg belangrijk is voor verschillende takken van voetbal. Voor Polen en de Oekraïne is het een unieke kans om aspecten op het gebied van Sport en Economie te verbeteren. Zij willen ook elke twijfel wegnemen in de voorbereidingen naar het EK 2012 en zijn bereid om te leren van ervaren Europese voetbal organisaties. Ook richting de media zal er een uitgebreide en geloofwaardige informatie kanaal worden neergezet die alle informatie wat betreft de Euro 2012 zal distribueren.

Tijdens het geplande event op 2 april a.s. in Warschau zal onder de sprekers zijn:
Marcel Cordes - Managing Director SPORT + MARKT
Ian Nuttall - Oprichter Stadia/Medeoprichter Event Venue Management Institute
Andreas Gaudenzi Bwi
Hans-Willy Brockes Eigenaar/oprichter ESB Event Sport business
Edward Freedman voormalig hoofd Merchandising Manchester United

ESB-Benelux B.V.
Idea Centres 2.01
Zernikepark 12
9747 AN Groningen
The Netherlands

T +31 50 7502030

Contactpersoon
Judith Stouten

www.esb-benelux.nl
www.esb-online.com