Arnhem, 12 oktober 2009 - Platform ELFA, het Nederlandse kennis- en informatieplatform over elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking, mag een nieuwe deelnemer verwelkomen. Het nieuwe lid is Docspro uit Alphen aan de Rijn specialist op het gebied van digitale archivering, digitalisering en document management. Met Docspro breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit. Er ontstaat steeds meer aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sinds het Haagse besluit om elektronisch factureren vorm- en middelvrij te verklaren.

Over Docspro
Docspro is actief op het gebied van digitale archivering, digitalisering en document management. Met hoogwaardige technieken ondersteunt Docspro bedrijfsprocessen zoals factuurverwerking en e-facturatie. De scan- en archiveringsoplossingen voorzien in standaardintegratie met alle gangbare bedrijfsapplicaties waardoor langdurige implementatietrajecten worden vermeden. De goede samenwerking met leveranciers en partners wordt onderstreept door de vele awards die Docspro heeft ontvangen, waaronder de Kofax Platinum Award en de IBM Information Management Award voor Europa.

Platform ELFA
Platform ELFA bestaat uit meer dan veertig deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP-EPN, het Minsterie van EZ, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers. De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven. Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Platform ELFA kunt u contact opnemen met Pieter Kwant.
U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar [email protected]

Platform Elektronisch Factureren
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM

www.platformelfa.nl
[email protected]

Website: http://www.platformelfa.nl