Schiphol-Rijk, 19 maart 2008  – Dotweb, leverancier van software voor het volgen van mensen, dossiers en projecten, heeft John Muijs (43) per 1 maart aangesteld als Pre-Sales Consultant. Als rechterhand van de accountmanagers is John in deze functie verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het maken en geven van verkooppresentaties. Daarnaast is hij de voelspriet bij klanten wat betreft de ervaring met Dotweb-producten en vertaalt hij deze input naar nieuwe producten en diensten.

 

John Muijs begon zijn carrière bij de Grafische Bedrijfsfondsen (GBF), waar hij doorgroeide tot manager van de afdeling FWG-VUT. Hij was in die functie verantwoordelijk voor het bepalen van de hoogte en duur van de uitkeringen als ook voor de uitbetaling ervan. Vanaf 1999 was hij werkzaam bij Raet, waar hij begon als product consultant voor HR- en salariszaken. Voorts was hij consultant voor flexibele arbeidsvoorwaarden en gaf hij werkgevers advies en informatie over de Walvis-wetgeving. Vanaf 2005 was John als Pre-Sales Consultant verantwoordelijk voor de informatieverstrekking en het geven van presentaties rondom het online salarissysteem van Raet en de volledige HR-dienstverlening.

 

“Na mijn loopbaan in de HR-wereld wilde ik iets anders”, aldus John Muijs. “Bij Dotweb kwam ik een prachtig product tegen, het volgsysteem voor mensen, dossiers en projecten. In deze technologie zie ik veel kansen en uitdagingen voor de toekomst. Ik draag graag bij aan het scheppen van orde in de warboel van regelingen en procedures waaraan klanten vandaag de dag in velerlei situaties worden blootgesteld. Bij Dotweb kan ik dit doen door het meeontwikkelen en verkopen van systemen waarmee voor mens en maatschappij alles goed geregeld wordt. Ik wil de filosofie van Dotweb over het volgen van mensen daarom verder uitdragen en er voor gaan om Dotweb als jonge organisatie groot te maken.”

 

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van John Muijs, Pres-Sales Consultant bij Dotweb.

 

Over Dotweb

Dotweb is een dynamisch en innovatief softwarebedrijf dat systemen ontwikkelt waarmee bedrijven en instanties in staat zijn mensen, dossiers en projecten te volgen. Het bedrijf is onder meer actief op de gebieden van zorg, verzekeringen, arbo, HRM, goede doelen en gemeenten. De systemen van Dotweb leiden tot een effectieve en up-to-date interactie tussen doelgroep, de professionals en de betrokken instanties en houden zo’n 180.000 mensen ‘in zicht’. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en bestaat uit een drietal bedrijfstakken.

 

Dotweb Selective levert gecertificeerde Microsoft .NET- en Sharepointspecialisten. De specialisten maken deel uit van een internationaal team dat wordt geselecteerd binnen Dotweb Siberia.

Dotweb Siberia is het eigen software ontwikkelingscentrum in Tomsk, dat nauw samenwerkt met de technische universiteit (TPU) van Tomsk.

Dotweb Documents levert software voor het bewaken van huisstijl en is met name ontwikkeld voor organisaties met een huisstijl die uit meer componenten bestaat. Meer informatie op www.dotweb.com.

 

Meer informatie:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

035 582 27 30

[email protected]

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular