Bahamas-Nederland, maandag 10 augustus 2009 Miss Universe Nederland Avalon Chanel, zal vanavond zeker opvallen.

Avalon draagt vanavond tijdens de Nationaal Kostuumverkiezing namelijk een zeer opvallende jurk. Deze Jurk is ontworpen door de Arubaans Nederlands designers duo Greg en Cora die samen ontwerpen onder de naam Laurisa.

Avalon verteld vanuit de Bahamas dat ze vroeg als klein kind zittend achter op de fiets bij haar ouders kon genieten van de mooie tulpen en molens.

Omdat de laatste jaren deze meer plaats moeten maken voor verstedelijking hebben de ontwerpers gekozen om een jurk te maken in deze thema.

De jurk symboliseert een molen met aan de bovenzijde marabu veren en aan de onderkant groene veren. Op de rug draagt Avalon een constructie bestaande uit draaiende wieken. (met dank aan Jan Evenboer Broek in Waterland).
Aan de achterzijde van de jurk hebben de ontwerpers een sleep gemaakt om stromend water te symboliseren. Om dit effect van stromend water beter te accentueren hebben de ontwerpers verlichting in golvende beweging verwerkt in de sleep. De ontwerpers hebben ook verlichting verwerkt in de wieken. Een interessant detail alle verlichting werkt op zonne energie.

De ontwerpers Cora en Greg zijn zeer vereerd met de keuze van Miss Universe Nederland om dit kostuum door Laurisa te laten ontwerpen en maken.

Op 23 augustus vindt op de Bahamas de Miss Universe verkiezing plaats. De verwachtingen zijn hooggespannen. Avalon staat in de Internationale polls op in de top vijf.

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

-EINDE BERICHT-

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina

Mail: [email protected]

Foto: http://www.laurisa.nl/pers/Miss-Universe-Netherlands-Avalon-Chanel-National-Costume-by-Laurisa-small.jpg

Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: www.missuniverse.nl

Website: http://www.laurisa.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular