Drie BLI Awards voor Konica Minolta; ook MyTab printerdriver onderscheiden

Buyers Lab Inc. bekroont twee multifunctionals en à©à©n kleurenprinter van Konica Minolta met ´Spring 2009 Pick of the Year´ Award.

Badhoevedorp, juni 2009 De Konica Minolta bizhub 601, de bizhub 751 en de
7450 II GA kleurenprinter zijn door Buyers Laboratory Inc. (BLI) ieder in hun eigen categorie onderscheiden met de ´Spring 2009 Pick of the Year´ Award.

Ook de MyTab functionaliteit in de nieuwe printerdriver voor Konica Minolta MFP´s is goed voor een onderscheiding van BLI. Met MyTab kunnen gebruikers een eigen tab in het dialoogscherm van de printer samenstellen (bijvoorbeeld veel gebruikte functies wel tonen en minder gebruikte functies niet). Hierdoor neemt het gebruikersgemak toe.

Jurering printers
De Konica Minolta bizhub 601 en bizhub 751 kregen de Award in de categorie 51 tot
60 ppm respectievelijk 70 tot 90 ppm monochrome multifunctionals. De Konica Minolta 7450 II GA printer is uitgeroepen tot beste voorjaarskoop in de categorie middelgrote kleurenprinters voor werkgroepen.

De keuze van de winnaars ´Spring 2009 Pick of the Year´ Award maken de experts van BLI op grond van uitgebreide tests van een groot aantal in hun categorie vergelijkbare printers en mutifunctionals. De tests richten zich op essentiële prestatiekenmerken zoals betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, productiviteit, printerdrivers, de feedback naar werkstations, administratieve faciliteiten, gebruiksgemak, netwerkvoorzieningen en tonerverbruik. Daarnaast is gekeken naar de beschikbaarheid van training en support, uitbreidingsmogelijkheden en internationale beschikbaarheid.

De complete testverslagen van de ´Spring 2009 Pick of the Year´ Awards zijn op aanvraag beschikbaar bij Buyers Laboratory Inc.

MyTab onderscheiding
BLI European Lab en Research manager David Sweetnam licht de toekenning van de BLI ´Outstanding Achievement Award´ toe: à¢â‚¬à…“Het aanpassen aan onze persoonlijke wensen van werkbalken en andere interfacekenmerken is al gemeengoed in browsers, op zoeksites en op sociale netwerken. Printerdrivers lopen daar al jaren op achter. MyTab maakt daaraan een eind.

Buyers Laboratory Inc.
BLI is al sinds 48 jaar een internationaal toonaangevend en onafhankelijk testlaboratorium voor document imaging apparatuur. De uitgebreide testrapporten van copiers, printers, faxen, scanners, grootformaatprinters en multifunctionals zijn een waardevolle leidraad voor professionele gebruikers.

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland
Konica Minolta biedt totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Konica Minolta is hiermee wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van ´imaging´: het vastleggen en verwerken van beeldinformatie. De producten zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Met 22.500 medewerkers heeft Konica Minolta in 2007 een omzet gerealiseerd van 4,4 miljard euro. In Nederland werd met 260 medewerkers een jaaromzet van 50 miljoen euro gerealiseerd.
Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland is te vinden op www.konicaminolta.nl

Voor meer informatie:
Konica Minolta Business Solutions Nederland B.V.
Neeltje van der Werf
Coà¶rdinator Marketing
Telefoon: 020-6584141
Email : [email protected]
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie, illustratiemateriaal e.d. kunt u contact opnemen met:
Presscom
Madeleine Kok
Telefoon: 030-6051415
Email: [email protected]