RandomRunner.net, de website die volledige is gewijd aan de random runner en aanverwante gokkasten, heeft drie nieuwe gokkasten toegevoegd aan haar assortiment.

De meest in het oog springende nieuwe gokkast is de Nudge Runner. De Nudge Runner heeft ten opzichte van de Random Runner twee extra extra functies. Ten eerste heeft de Nudge Runner een extra rol, zowel in het basis als bovenspel, waarop nudges verdient kunnen worden. Daarnaast beschikt de Nudge Runner over een ´rad van fortuin‘˜ waarmee gewonnen punten uit het basisspel verzesvoudigt kunnen worden. De Nudge Runner is aangesloten op de Jackpotslotty Progressieve Jackpot.

De Space Runner gokkast, die ook gemaakt is door Jackpotslotty, is een Random Runner kloon, in een ruimtelijk thema. Naas het Space thema is de Space Runner ook uitgerust met een extra planeten bonus spel, waarin veel credits te winnen zijn.
Net zoals de Nudge Runner is ook de Space Runner aangesloten op de progressieve jackpot van Jackpotslotty.

Als laatste gokkast is de Random Runner Ultra aan de site toegevoegd. De Random Runner Ultra is grotedeels gelijk aan de normale Random Runner, met als grote verschil dat de Random Runner Ultra in het basisspel een inzet heeft van 1 euro per spin, terwijl de normale Random Runner een inzet heeft van 10 cent. Door de hogere inzet zijn er uiteraard ook grotere prijzen te winnen.

Over RandomRunner.net
RandomRunner.net bestaat sinds 2004, en heeft sinds dien bewezen de plek te zijn waar fans van de Random Runner samen komen.

Door de toevoeging van de Space Runner, Nudge Runner en de Random Runner Ultra komt het totaal aantal Random Runner spellen op 10. Naast deze gokkasten uit de Random Runner familie zijn er nog vele andere gokkasten via RandomRunner.net te spelen.

Website: http://www.randomrunner.net/

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular