PERSBERICHT

Drogisterij Roelands wint Perskindol etalage wedstrijd
Drogisterij wint op basis van relevantie en originaliteit

Gorinchem 15 juni 2010: Drogisterij Roelands te Sint Willebrord is uitgeroepen tot de winnaar van de etalage wedstrijd geïnitieerd door Perskindol van OTC PHARMA International BV. De drogisterij heeft de etalage origineel en beeldend ingericht en laten zien dat spieren zich ontspannen met Perskindol.

De wedstrijd
De opdracht was om de uitdaging aan te gaan om de grootste, mooiste en meest creatieve Perskindol etalage te ontwerpen. Met de wedstrijd viel er een dinercheque of kookworkshop te winnen ter waarde van € 500,-- voor het gehele team. Drogisterij Roelands is uit de vele inzendingen verkozen tot de winnaar. Gisteren kregen zij de cheque in handen, uitgereikt door Willem Jan Haarselhorst, vertegenwoordiger van OTC Pharma International BV. Het gehele team is zeer trots op de overwinning. à¢â‚¬Å“Bij ons werken 12 mensen en de dinercheque legt zeker de basis voor een goed verzorgde avond.à¢â‚¬ Aldus Wim Roelands.

Bij Roelands stonden de laatste weken een creatieve weergaven van gespannen spieren op een prominente plaats in de etalage centraal. In het linker gedeelte waren deze uitgebeeld met elastieken en rood afzetlint. Aan de rechterkant was te zien dat de spieren ontspannen doormiddel het gebruik van Perskindol. Dit uitgebeeld door ontspannen elastieken.

PERSKINDOL
PERSKINDOL, al 17 jaar op de Nederlandse markt en zeer geliefd als complete spier- en gewrichtsverzorging komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Alle Perskindol producten voldoen aan dezelfde filosofie: ze moeten een goede invloed hebben op de verzorging van spieren en op het behoud van soepele gewrichten. Er zijn diverse producten van Perskindol, te weten:

PERSKINDOL Active verzorgt spieren en gewrichten và³à³r, tijdens en na inspanning.

PERSKINDOL Cool ter vervanging van ijs bij eerste hulp na blessures en ontstekingen en werkt herstellend en verzachtend.

PERSKINDOL Relax is afgestemd op individuele gebruikers behoeften en is geschikt voor korte en langdurige massages.
Al deze producten zijn ontwikkend op een kruidenbasis.

OTC PHARMA International B.V.
OTC Pharma International B.V. heeft zich de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld door het vermarkten van een breed scala aan cosmetica, zelfzorgproducten, geneesmiddelen, voedingssupplementen en natuurlijke (genees)middelen. De organisatie zal komende jaren meer bekendheid geven aan de onderscheidende producten en de intensieve relatie met vooraanstaande wetenschappers.
OTC Pharma International B.V., opgericht in 1990, heeft vestigingen en partners in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Cyprus, Italië, Griekenland, Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:

HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

OTC Pharma International B.V.
Judith Bierhuizen
Marketing Manager PERSKINDOL
[email protected]
Tel: +31 (0) 183 629342