Op 19,20,26 en 27 juni, van 11:00-17:00 uur, houden 10 kunstenaars uit Duiven, Groessen en Loo open huis! Deze atelier(fiets)route is de gelegenheid voor u om te kijken hoe een kunstwerk tot stand komt, een praatje te maken met de kunstenaars of wellicht een uniek kunstwerk te kopen.

De kunstenaars hebben zich verenigd onder de naam DAREO. DAREO staat voor Duivense Atelier Route En Omstreken. Aan de route doen dit jaar 10 professioneel werkende kunstenaars mee, 8 uit Duiven à©à©n uit Loo en à©à©n uit Groessen.

De deelnemende kunstenaars zijn: Anton Ariëns, Madeleine Corbey, Theet Derksen, Maarten van der Geest, Lora Harreveld, Josà© Kersten, Diny van der Lee, Elly van de Merwe, Adrie Schimmel en Will Schropp. Deze kunstenaars zijn werkzaam in verschillende disciplines. Zij maken o.a. schilderijen, houten sculpturen, keramiek, edelsmeedwerk, polyester beelden, plastieken, beeldhouwwerk en brons. Kortom u komt ogen te kort tijdens deze route.

In het theehuis in het Horsterpark is tijdens deze dagen een overzichtstentoonstelling van de werken van de deelnemende kunstenaars. Er is geen voorgeschreven route. Wel zijn er kaarten verkrijgbaar in het theehuis, bij het CCOG en de deelnemende kunstenaars zelf. Deze kaart met adressen kunt u gebruiken om uw eigen (fiets) route uit te stippelen. Een digitale kaart, actuele informatie of een overzicht van kunstwerken zijn te vinden op www.dareo.nl.