(Persbericht) workT.nl, de grootste Twitter vacaturebank van Nederland heeft tot nu toe al meer dan 400.000 vacature tweets en nieuws over de arbeidsmarkt, opleidingen en carrià¨re getoond. Dagelijks weten honderden werkzoekenden workT te vinden en klikken door naar leuke en vooral passende vacatures.

Ook voor jongeren

Minder bekend is dat er op workT.nl ook duizenden stageplaatsen, vakantiebanen, bijbanen en tijdelijk werk te vinden is. Ideaal voor studenten om een baantje te zoeken à©n te vinden voor de komende zomermaanden!

Om workT en dus vacatures en nieuwsberichten onder de aandacht van studenten en jonge werkzoekenden te brengen start er vandaag een landelijke campagne.

Onderdeel van de campagne is de workT poster. Deze poster wordt naar een groot aantal scholen, studentenverenigingen en UWV kantoren verstuurd. Door het insturen van een foto kunnen coole T-shirts gewonnen worden. Om een T-shirt te winnen dient men een foto van zichzelf à©n de poster naar [email protected] te sturen. Tevens kan een foto op de site ge-upload worden of kan de foto naar het Twitter account @workTwerkt getweet worden. Team workT verloot onder de leukste foto‘˜s een aantal T-shirts. Kom je gà©à©n poster tegen dan kun je deze op workT.nl gratis aanvragen!

Over workT

workT.nl verzamelt tweets van meer dan 600 recruiters, uitzendbureaus, jobsites en andere aanbieders van vacatures en nieuws gerelateerd aan arbeidsmarkt, studie, opleiding en carrià¨re. Prominent op de homepage staan een twintigtal branches waar Twitterberichten met vacatures in worden ondergebracht. Door op een branche te klikken worden alle relevante vacature tweets getoond.

Via de zoekfunctie kan men zoeken op locatie, regio of via vrije tekst. Werkzoekenden hebben de mogelijkheid om, eventueel anoniem, een oproep te plaatsen voor een nieuwe baan. workT stuurt deze oproep via Twitter door naar recruiters en aanbieders van vacatures. Daarnaast biedt workT dagelijks nieuwe informatie over de arbeidsmarkt, studie, opleidingen en carrià¨re. Ook kunnen bezoekers meer dan 130 boeken gratis downloaden en video‘˜s bekijken. Als laatste noemen we nog onze evenementenkalender met daarin 200 veelal gratis trainingen, workshops en congressen. Sinds kort publiceren we iedere week een interview met een persoon uit de wereld van werving en selectie of marketing.

workT is uniek

workT is de eerste site in Nederland met dit concept en onderscheidt zich op meerdere fronten van andere vacaturesites. Uiteraard is de site gratis en registratie is niet nodig. Vacatures worden dagelijks opgeschoond zodat er altijd ongeveer 100.000 actuele vacatures beschikbaar zijn. Op workT vindt je gà©à©n vervelende banners en advertenties.
workT is hiermee de grootste aanbieder van Twitter vacatures in
Nederland en biedt een online platform waar werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact kunnen komen. Ook voor werkzoekenden die gà©à©n Twitter gebruiken.

Meer informatie over workT

workT is een initiatief van mySocialNetwork. mySocialNetwork is een klein team met veel internationale ervaring op het gebied van websites en social media. workT is ontstaan uit eerdere initiatieven als Twipper.nl en PolitiekenTwitter.nl.
workT ontvangt sinds de officiële lancering op 12 november 2010 een groeiende groep werkzoekenden, recruiters en marketeers. Dagelijks ontvangt de site honderden bezoekers die gemiddeld meer dan 10 minuten op de site aanwezig blijven.
Bij de campagne hoort de workT poster. De posters worden verstrekt aan hogescholen, studentenverenigingen en UWV kantoren. Daarnaast kan iedereen, media, bedrijf, school of student, eenvoudig en gratis posters via workT.nl aanvragen.

Contact

Sjoukje van der Meer
[email protected]
Website: workT.nl
Campagnesite: workT.nl/poster
Algemeen Email: [email protected]
Twitter: @workTwerkt

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular