(Persbericht) Heerlen, 14 december 2010 - Cadac Organice BNL, distributeer van Cadac Organice BV, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice, een op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossing, heeft van Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed BV opdracht gekregen voor de migratie naar Cadac Organice 2010 en de implementatie van transmittal management met Cadac Organice Transmit 2010.

Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed behoort tot de eerste klanten van Cadac Organice BNL. Reeds in 2004 startte zij met Microsoft SharePoint en Cadac Organice voor het beheer van documenten in haar projecten. In 2008 werd dit gevolgd door de bedrijfsbrede inzet van Cadac Organice versie 2007.

In 2010 introduceerde Cadac Organice versie 2010 van haar product suite. Deze nieuwste versie brengt een groot aantal nieuwe voordelen en functionaliteiten met zich mee. De verbeterde user interface maakt het werken met documenten nog makkelijker, er zijn nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd voor het navigeren en het terugvinden van informatie, gebruikers kunnen op geavanceerde wijze nieuwe documenten maken via templates, het is mogelijk offline te werken en er is uitgebreid workflow management beschikbaar.

Daarnaast biedt Cadac organice Transmit 2010 verregaande ondersteuning voor het distribueren van documenten via verzendbrieven (transmittals). Niet alleen kunnen er snel ad hoc documenten naar à©à©n of meeder ontvangers worden verstuurd, maar is men in staat de documentdistributie verregaand te automatiseren, zodat iedereen keurig op de hoogte wordt gehouden van wijzigingen of nieuwe versies van documenten.

Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed heeft Cadac Organice BNL opdracht gegeven haar bestaande Cadac Organice omgeving te migreren van versie 2007 naar 2010 en tevens Cadac Organice Transmit 2010 te implementeren. Ben Spreen, Sales Manager Cadac Organice BNL BV: à¢â‚¬Å“Wij zijn zeer verheugd met deze opdracht en voelen ons gestrekt in de gedachte dat het Cadac Organice 2010 platform toegevoegde waarde biedt voor project georiënteerde organisatiesà¢â‚¬.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Dura Vermeer
Het ontwikkelen, bouwen, financieren, onderhouden en beheren van projecten in bouw en infrastructuur vormen de belangrijkste kernactiviteiten van Dura Vermeer. De onderneming doet dit in eigen beheer of in opdracht van derden, zoals overheden, beleggers, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bedrijven. Dura Vermeer is georganiseerd in een divisie Bouw en Vastgoed, een divisie Infra, een cluster Advies en Diensten en een cluster Facilitaire Bedrijven. Binnen de divisies en clusters bestaat de onderneming uit een dertigtal in hoge mate zelfstandig opererende bedrijfsonderdelen die regionaal actief zijn en een grondige kennis hebben van plaatselijke omstandigheden. Voor meer informatie over Dura Vermeer kijk op http://www.duravermeer.nl.

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.