Dure make-up taboe.

Zoals bij iedereen bekend zitten we nog steeds in een kredietcrisis. Huizenprijzen dalen, koopkracht daalt, werkloosheid neemt toe. Hierdoor komt het dagelijkse leven onder druk te staan. Het gaat nog jaren duren voordat de hele wereld weer uit de roodstand is en op een normale manier verder kan bouwen. Voorlopig geen geld meer voor dure/leuke uitjes, cadeautjes of eens lekker uit eten met de familie.

Toch is er een klein lichtpuntje in deze duisternis.

Wat bijna elke vrouw weet kredietcrisis of niet, schoonheid maakt de vrouw. Praktisch alle vrouwen voelen zich zelfverzekerder met de juiste make-up. Onder andere vele honderd duizenden mascara‘˜s gaan hierdoor jaarlijks over de toonbank en dan hebben we nog niet gehad over lippenstiften, eyeliners, oogschaduw, nagellakken, crà¨mes en foundations. Kortom we leven in een wereld waarin cosmetica nodig is om goed voor de dag te komen. Mijn vraag aan jullie: à¢â‚¬Å“hoe betalen jullie dat in deze crisis?à¢â‚¬ Goede make-up is altijd al prijzig geweest voor een à¢â‚¬Å“gebruiksartikelà¢â‚¬. Je zou er bijna een tweede parttime baan voor nodig hebben om dit nog te kunnen betalen.
Maar treur niet er zijn sites zoals www.cosmobrands.nl die cosmetica tegen extreem lage prijzen aanbieden. Hoe ze dat doen? Ik denk lagere winstmarges, minder kosten of een goede inkoopbron. Maar stel je eens voor je ziet je lievelings mascara, oogschaduw of lipgloss veel voordeliger als in de winkel. Het liefst bestel je er dan toch meteen 10! Ik hoor jullie allemaal denken is het niet nep of gestolen.
Daarom heb ik cosmobrands onder de loep genomen, naast het feit dat zij veel te vinden zijn op make-up weblogs waar er reviews worden geschreven over de producten heb ik ook gekeken of zij een kamer van koophandel- en BTW nummer hadden en dit klopte. Natuurlijk heb ik uiteindelijk een bestelling geplaatst. Na 2 dagen lagen de nieuwe Maybelline Pulse Perfection en Max Factor False lash effect op de deurmat. Helemaal tip top in orde, in de winkel kosten deze mascara‘˜s 18,95 en 16,95 bij cosmobrands 12,50 en 9,95 een verschil van maar liefst 13,45 euro en voor het verzenden betaalde ik 2,50 euro. Over hun verzendkosten gesproken, na 25 euro gratis, maar omdat dit mijn eerste proefbestelling was heb ik mezelf kunnen inhouden.
Dus dure make-ups zijn taboe, voortaan ga ik alleen nog naar de Douglas voor mijn geurtjes en bestel ik mijn make-up producten via het internet.