Dure trainingsDVD wordt ingehaald door streaming video en USB
Lancering à¢â‚¬à…“Pay-As-You-Go door Video Arts

Hoofddorp, 22 september 2009 Trainers die veel gebruik maken van trainingsvideo´s en voorheen veel geld betaalden voor dure DVD´s kunnen vanaf nu eenvoudig fragmenten downloaden van het internet of werken met een kleine externe schijf (zo groot als een iPhone) waarop 1.000 scà¨nes staan van de grootste trainingsfilm database ter wereld.

Vorige week presenteerde Martin Addison van Video Arts bij Performance Solutions in Hoofddorp aan 50 HR professionals en trainers het concept Pay-As-You-Go: de nieuwe manier van video-ondersteuning bij trainingen en evenementen. Was het voorheen alleen mogelijk om een hele film op DVD te kopen voor vele honderden euro´s, nu kan men per fragment/hoofdstuk van rond de 2 of 3 minuten betalen. Een trainer haalt alleen die fragmenten uit een video die hij nodig heeft. De fragmenten kunnen worden gedownload van het internet, of worden bekeken via streaming video als men een online verbinding heeft tijdens de training.

Is er echter geen online verbinding aanwezig op de locatie van de training (omdat het team à¢â‚¬à…“hei-dagen heeft of een teambuildingsessie doet in het buitenland), dan is het de trainer aan te raden om de Pay-As-You-Go-Box bij zich te hebben. Hierbij staan alle 1.000 hoofdstukken uit het totale assortiment op een kleine externe schijf (ongeveer zo groot en zwaar als een iPhone). De schijf kan rechtstreeks ingeplugd worden in PC of laptop. Elk hoofdstuk wordt geopend met behulp van ´credits´ die men van tevoren koopt, vergelijkbaar met het gebruik van beltegoed op een pre-paid telefoon. Een hoofdstuk blijft voor langere tijd afspeelbaar en kan gemakkelijk ingevoegd worden in PowerPoint, Word of Excel.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Performance Solutions of kijken op de website www.va-ps.nl

Over Video Arts:
Video Arts is wereldmarktleider op het gebied van digitale video content. Het bedrijf heeft al 30 jaar ervaring met het produceren van populaire trainingsinhoud, op allerlei onderwerpen; van time management tot teamwork en leiderschap. De video´s zijn vaak gemaakt met bekende acteurs als Rob Brydon, Dawn Frenche, John Cleese en James Nesbitt. De oplossingen van Video Arts dragen bij tot meer rendement uit les-, leer- en trainingsprogramma´s. Alleen al in Nederland worden Video Arts oplossingen gebruikt door duizenden professionals uit onderwijs, HR Development en de trainingsbranche. Belangrijkste doelstelling van Video Arts is het faciliteren van ´Longer Lasting Learning´.

Niet voor publicatie:
Op bijgaande foto: Martin Addison van Video Arts en Andrà© Wiringa van Performance Solutions presenteren de à¢â‚¬à…“Pay-As-You-Go-Box

Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro
Harriet Verhoeven
Tel: 0348 560 731
Email: [email protected]

Over Performance Solutions:
Performance Solutions behartigt de belangen van Video Arts in Nederland en beheert de Nederlandse website/webshop www.va-ps.nl.
Performance Solutions begeleidt organisaties, waar vooral mensen het verschil maken, naar:
à¢â‚¬¢ High performance
à¢â‚¬¢ Blijvende verandering
à¢â‚¬¢ Onderscheidende klant/gastbeleving
Verbeterde competenties in een sterke context maken een bedrijf succesvol. Bijzondere concepten zorgen voor een unieke beleving en daarmee voor een blijvende performance verbetering.
Sinds maart 2009 is Performance Solutions exclusief licentiehouder voor de Benelux van alle FISH! trainingen, workshops en merchandising. Bij FISH! draait alles om energie, passie en plezier op het werk en in je omgeving.
Het bedrijf is ISO gecertificeerd en CEDEO erkend.
www.performance-solutions.eu

Website: http://www.va-ps.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular