De PROVADA is hà©t Nederlandse vastgoedplatform dat jaarlijks in de RAI Amsterdam wordt gehouden. Het ´PROVADA Green Forum´ toont het duurzame karakter van de PROVADA voor dit jaar. Projectontwikkelaar United Momentum Group (UMGroup) sluit zich volledig aan bij een duurzame visie. Villaproject ´La Monja´ van UMGroup zal dit jaar worden getoond tijdens de PROVADA. In 2008 bezochten ruim 20.000 bezoekers uit de vastgoedbranche de PROVADA..

Architect John Bosch, partner bij Van den Oever Zaaijer & Partners (OZP), ontwierp de villa´s voor het UMGroup project. à¢â‚¬à…“Na ruim een jaar voorbereiding zijn we er samen met het team van OZP in geslaagd om onze woonfilosofie over puur en bewust wonen optimaal uit te beelden. Het is een prachtig woonconcept gericht op natuur, sociaal samenzijn en sublieme architectuur, aldus Martijn van Rheenen namens UMGroup.

OZP stelt bezoekers tijdens de PROVADA (16 t/m 18 juni 2009 in de RAI Amsterdam) in de gelegenheid een werkmaquette van à©à©n van de villa´s te bezichtigen (Hal 11, standnummer 11-45). OZP was in 2008 op basis van opgeleverd metrage het 3e grootste architectenbureau van Nederland (bron: PropertyNL).

NOOT VOOR DE REDACTIE
Afzender van dit bericht is UMGroup. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: United Momentum Group, Wendy Narraina: 020-5600800.

OVER UMGROUP
United Momentum Group is internationaal actief in de ontwikkeling van vastgoedprojecten die economisch, sociaal en ecologisch renderen.

Net als in alle voorgaande jaren, behaalden alle relaties in 2008 positieve rendementen op de investeringen bij UMGroup. Voor obligatiehouders gaat het om minimaal 8,4 % op jaarbasis, de best verdienende directe investeerder in vastgoed behaalde 47 % in een periode van vijf maanden.

Meer informatie over UMGroup kunt u vinden op www.umgroup.nl.