TRILUX E-Line T5 N

Bent u op zoek naar een hoogefficiënt lichtlijnarmatuur? De E-Line T5 N heeft alle middelen in huis om hieraan te voldoen. Deze nieuwe lichtlijn kan uitgerust worden met een nieuwe trapeziumvormige reflector waarmee een armatuurrendement tot 97% mogelijk is. Naast een verbetering van de efficiëntie leidt het nieuwe materiaal ook tot een bijzonder gelijkmatige lichtverdeling in vergelijking met voorgelakte materialen.

Een nog hoger rendement wordt bereikt door middel van het coatingsysteem Miro Silver®. De verzilverde oppervlakken verhogen de reflectiegraad tot 98%.

4-lamps lichtlijnarmatuur
De E-Line T5 N is tevens verkrijgbaar als zelfreinigend 4-lamps lichtlijnarmatuur met extreem diep-breed stralende zilverreflectoren. Dit type lichtlijn is dà© ideale oplossing wanneer er op individuele plaatsen meer licht nodig is, bijvoorbeeld in controle- of machinekamers. Daarnaast zorgt deze lichtlijn voor een aanzienlijke besparing op de onderhoudskosten.

Het resultaat: meer licht voor minder kosten.

Eenvoudige lichtplanning
De toepassing van de verschillende combinaties reflectoren en lichttechnische componenten dienen uiteraard eenvoudig te worden gepland. Met de configuratiesoftware E-Line van TRILUX wordt de lichtplanning kinderspel. De previewfunctie helpt u in slechts vier stappen de perfecte configuratie te verkrijgen.

Op deze manier houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

De configuratiesoftware is te downloaden op www.trilux.nl > service > software
De E-Line T5 N zal eind juni beschikbaar zijn in de configurator.