(Persbericht) Vandaag lanceert e-Boekhouden.nl een grote update met extra uitbereidingen op het online boekhoudpakket. Nieuw is onder andere online bestandsbeheer, de gratis VirtueMart-extensie, de koppeling met rapportagesoftware Visionplanner en de langverwachte importfuctie voor mutaties. Met deze omvangrijke update verwacht e-Boekhouden.nl meer ondernemers beter te kunnen bedienen.

Papieren administratie nu volledig online
Met de nieuwe functie voor bestandsbeheer voeren klanten voortaan hun digitale facturen en ingescande bonnetjes in als nieuwe mutatie of koppelen deze aan een bestaande mutatie of relatie. Van nu af aan staat kan de klant vanaf welke computer zijn gehele administratie online raadplegen.

Orders real-time in de boekhouding
Met à©à©n klik op de knop exporteren Joomla-webshophouders voortaan zelf de orders van hun webshop direct naar hun online administratie in e-Boekhouden.nl. Met deze koppeling besparen webshophouders veel tijd en is hun administratie altijd actueel en up-to-date!

Vorig jaar kwam e-Boekhouden.nl al met een Magento-connector. Deze is onlangs geà¼pdate naar de meest recente versie van Magento (1.6) en nu ook bruikbaar voor de nieuwste Magento-webshops.

Rapportagesoftware
Naast CaseWare, Unit4 Agresso Audition, PM Report, Infine Software en Accept kunnen klanten ook een exportbestand maken voor de rapportagesoftware Visionplanner. Met de nieuwe koppeling zijn financiële gegevens uit e-Boekhouden.nl direct in te lezen in Visionplanner.

Mutaties importeren
Met de overstap naar een nieuw online boekhoudpakket wil men vaak alle gegevens uit de oude administratie overzetten naar het nieuwe pakket. Dit kost vaak veel werk en kostbare tijd. De importfunctie zorgt ervoor dat men eenvoudig en snel gegevens kan overzetten in de nieuwe administratie.

Alle gegevens is à©à©n overzicht
Naast alle nieuwe functionaliteit is er ook een uitbreiding op het bestaande detailscherm van relaties en leden. Het systeem geeft nu ook direct de open posten, abonnementen, facturen, mutaties en bestanden weer in à©à©n overzichtelijk detailscherm.