Vandaag lanceert e-Boekhouden.nl gratis een Magento koppelingsmodule voor alle gebruikers van het online boekhoudpakket. Met à©à©n klik op de knop exporteren Magento-gebruikers voortaan zelf de orders van hun webshop direct naar de eigen boekhouding. Open-source eCommerce platform Magento is bekend van haar veelgebruikte webshop-systemen.

Orders direct verwerken
Deze nieuwe ontwikkeling komt voor klanten van zowel e-Boekhouden als Magento als geroepen. Vele klanten zoeken al tijden naar een goede oplossing om online orders van hun webshop direct te verwerken in de boekhouding. Met de gratis koppelingsmodule van online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl is dat nu mogelijk.

Weinig verandering
De nieuwe koppelingsmodule van e-Boekhouden.nl is erg gebruiksvriendelijk. Voor de webshop-eigenaar verandert er haast niets. Zij installeren de module zelf in hun online Magento-webshop. Een installatiehandleiding leidt de klant met gemak door de installatie en alle vervolgstappen. Na enkele minuten en wat kleine aanpassingen in de instellingen is de module direct klaar voor gebruik.