iAnywhere Mobile Office en Afaria ondersteunen en managen mobiele bedrijfsprocessen apparaatonafhankelijk

UTRECHT, 16 april 2009 e-office, een internationale mobility specialist, en Sybase iAnywhere (NYSE: SY) gaan strategisch samenwerken voor het apparaatonafhankelijk mobiel toegankelijk maken van bedrijfsprocessen. Vanuit haar kantoor in Houten levert e-office bedrijfsbrede oplossingen voor mobiel werken, in nauwe samenwerking met de telecomleveranciers KPN, Vodafone, T-Mobile en Mobistar. Om te anticiperen op de toenemende vraag naar apparaatonafhankelijke oplossingen, sloot e-office een strategische samenwerking met Sybase iAnywhere voor mobiele middleware en ontwikkeltools. In de aanloop daartoe heeft DHV B.V., onderdeel van de DHV Group, een wereldwijd opererend consultancy en ingenieursbureau, de gezamenlijke oplossing van beide partners geselecteerd om overal mobiel te kunnen werken.

Sinds de start in 1991, heeft e-office zich gespecialiseerd in het optimaliseren van (mobiele) bedrijfsprocessen en de communicatie binnen organisaties, gebaseerd op de technologie van IBM en Microsoft. à¢â‚¬à…“Met de mobiele software van Sybase iAnywhere kunnen wij apparaatonafhankelijk mobiele oplossingen ontwikkelen, implementeren en beheren, zegt Thierry Lammers, oprichter en directeur van e-office mobile. "Klanten willen altijd en overal kunnen werken. Als ´RIM Certified Partner´ ontwikkelen en implementeren wij mobiele oplossingen voor de BlackBerry smartphones. Door de toenemende vraag naar support voor Apple´s iPhone, de recent geïntroduceerde Google (Android) telefoons en het grote aantal Windows Mobile en Symbian gebaseerde smartphones, hadden wij een apparaatonafhankelijk platform nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat Sybase iAnywhere de beste mobiele middleware en tools in de markt levert, zoals Mobile Office met de Business Process Widgets en Afaria.

à¢â‚¬à…“e-office is à©à©n van de meest succesvolle leveranciers van mobiele oplossingen in de Benelux, met veel strategische telecomprovider relaties en grote klanten, zegt Patrick Balleur, Territory Account Manager van Sybase iAnywhere. à¢â‚¬à…“Via deze samenwerking versterken wij onze toegang tot de Benelux-telecommarkt aanzienlijk. Als eerste resultaat verheugt het ons dat à©à©n van de grootste consultancy en ingenieursbureaus in Nederland, DHV B.V., besloten heeft om onze gezamenlijke mobiele oplossing te implementeren. à¢â‚¬à…“Wij hebben Sybase iAnywhere gekozen omdat het een goed beheerde en beveiligde diversiteit ondersteunt, in een productieve werkomgeving waar individuele voorkeur en flexibiliteit van significant belang zijn, zegt
Vic Prins, Managing Director DHV B.V.
Marktonderzoeksbureau Gartner heeft Sybase gepositioneerd in het leiderskwadrant van haar Magic Quadrant voor Enterprise Wireless E-Mail Software, mei 2008[i] en 2008 Magic Quadrant voor Mobile Enterprise Application Platforms, december 2008.[ii]

Over e-office
e-office is specialist in het creëren van digitale werkomgevingen die de werkprocessen en communicatie van mensen verbeteren. Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft momenteel ruim 100 medewerkers in dienst, die mobiel toegankelijke digitale werkomgevingen realiseren, gebaseerd op IBM en Microsoft technologie. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21.
In diverse marktsegmenten, waaronder financiële en zakelijke dienstverlening, zorg en industrie, gebruikt men de oplossingen en ondersteunende diensten van e-office.
Enkele bekende klanten zijn: Heineken, DHV, KLM, De Nederlandse Bank, KPMG, Loyens & Loeff en een groot aantal overheidsorganisaties.
Bezoek voor meer informatie: www.e-office.com.

Over DHV
DHV is een toonaangevend internationaal advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent en innovatieve oplossingen aanbiedt op het gebied van mobiliteit, bouw & industrie, gebieds-ontwikkeling, milieu & duurzaamheid en water. Onze dienstverlening richt zich op de totale projectcyclus en omvat management consultancy, adviesdiensten, ontwerp en engineering, project-, contract- en assetmanagement. DHV, met het hoofdkantoor in Nederland, maakt deel uit van de DHV Groep met een netwerk van 70 kantoren wereldwijd. Onze klanten profiteren van de via dit netwerk beschikbare kennis, resulterend in een integrale projectaanpak gericht op een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving. De DHV Groep heeft ca. 5.500 medewerkers en realiseerde in 2008 een netto-omzet van à¢à¢â‚¬Å¡¬ 468 miljoen.
Zie www.dhv.nl voor meer informatie.

Over Sybase iAnywhere
Sybase iAnywhere is gespecialiseerd in het succesvoller laten werken van frontoffice medewerkers. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in mobiele en embedded databases, het beheren en beveiligen van mobiele apparatuur, mobiele middleware en synchronisatie en Bluetooth®- en infraroodtechnieken. Dagelijks vertrouwen tientallen miljoenen mobiele computergebruikers, miljoenen abonnees en 20.000 zakelijke klanten en partners op iAnywhere´s ´Always Available´ oplossingen, waaronder SQL Anywhere, Afaria, OneBridge en de AvantGo® mobiele internet service. iAnywhere is een dochteronderneming van Sybase, Inc. (NYSE:SY). Meer informatie is te vinden op www.sybase.com/ianywhere

Noot voor de redactie
Voor meer informatie of een hoge resolutie foto kunt u contact opnemen met:
Jeannette van der Have
Sybase Nederland b.v.
(+31) 30 2478316
[email protected]

of met:

Peter Gloudemans
AddIT Benelux
06-53471777
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular