Deze week is radiozender Q- music gestart met een bijzondere radio actie. De Q weegschaal. De dj´s van Q-music zullen 12 dagen lang alleen maar gezond en verantwoord eten. Geen snoep, chips of vette tussendoortjes maar drie maal per dag een gezonde maaltijd. En natuurlijk zoveel mogelijk bewegen. Op die manier hopen de jocks de overtollige vakantiekilo´s kwijt te raken. Luisteraars mogen voorspellen hoeveel gram de DJ´s in totaal kwijt raken. En degene die dat als eerste goed heeft, wint à¢à¢â‚¬Å¡¬ 10.000. De Q weegschaal wordt mogeljk gemaakt door @ease4life.

En @ease4life gaat nog verder. Ze gaat de vergelijking aan met de Q-dj´s. Want met hun online dieet programma kun je nog meer afvallen. Geen honger, online begeleiding, snel resultaat en nooit meer aankomen!

Op www.ease4life.nl zullen 4 personen, gelijktijdig met de Q-dj´s, 12 dagen lang eten volgens het online dieetprogramma. En aan het einde van de actie, op vrijdag 11 september, zal blijken hoeveel zij in totaal zijn afgevallen. Als je wilt weten wie deze wedstrijd wint volg dan iedere dag de resultaten op de site van www.ease4life.nl.

Website: http://www.ease4life.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular