(Persbericht) easyHotel Benelux kiest Smith Communicatie als PR & communicatieadviesbureau

Rijswijk/Den Haag, 31 mei 2011

easyHotel Benelux heeft het Haagse communicatieadviesbureau Smith Communicatie gekozen om de communicatie en PR te gaan verzorgen voor de scherp geprijsde hotelformule. easyHotel Benelux is onderdeel van de easyGroup, waar ook easyJet onder valt. Wereldwijd heeft easyHotel vijftien vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. DanZep Hotels, masterfranchisehouder voor easyHotel Benelux, zal het komende jaar drie vestigingen in Nederland openen: in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Smith Communicatie wordt ingezet om de diverse hotels bij de juiste mensen op het netvlies te krijgen. Smith Communicatie, dat onlangs nog de opening van Zorgcentrum Hubertusduin vezorgde door Hare Majesteit de Koningin, is opgericht in 2003 en heeft 7 medewerkers. Het bureau verzorgt inmiddels de communicatie en PR voor o.a. de Koning Willem I Prijs, Ernst & Young Den Haag, The Harbour Club, ProSpex, Burgerz en de Entrada Restaurants. Voor meer informatie: www.DanZep.com en www.smith-communicatie.nl

Amsterdam krijgt eerste easyHotel vestiging
Binnenkort komt de easyHotel-keten naar Nederland: een scherp geprijsde hotel¬formule die deel uitmaakt van de easyGroup van Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet.
Voor het eerste easyHotel van Nederland wordt momenteel een karakteristiek pand aan de Ferdinand Bolstraat, op de hoek van de Ostadestraat in Amsterdam omgebouwd tot trendy hotel dat ´simple comfort, great value‘˜ biedt. Naar verwachting kunnen de eerste gasten in oktober 2011 inchecken in easyHotel Amsterdam. easyHotel Amsterdam zal het eerste easyHotel voor de Benelux zijn.

PR en Communicatie
Judith Veldhuyzen van Zanten, directeur Marketing & PR van masterfranchisehouder DanZep Hotels, is verheugd over de samenwerking met het bekende Haagse PR en communicatieadviesbureau: à¢â‚¬Å“Wij hebben voor Smith Communicatie gekozen, omdat het een gedreven team communicatiespecialisten in huis heeft. Naast de goede referenties over het bureau, vinden wij het een voordeel dat we bij à©à©n bureau het brede scala van benodigde communicatie en PR werkzaamheden kunnen onderbrengen: van de Press Relations, tot advies over en invulling van de communicatiemiddelen, tot de organisatie van de (pre-)opening van onze hotels. Het is een compact bureau, dat het net als wij graag simpel houdt, maar met veel toegevoegde waardeà¢â‚¬, aldus Veldhuyzen van Zanten.

- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Wilt u op de hoogte blijven van easyHotel Benelux en/of een persuitnodiging ontvangen voor de opening van het eerste hotel in Amsterdam? Mailt u dan uw gegevens naar [email protected]

Voor meer informatie:
easyHotel Benelux/ DanZep Hotels
Contactpersoon: Judith Veldhuijzen van Zanten
Tel: +316 14 203 375
E-mail: [email protected]

Smith Communicatie
Contactpersoon: Nicky Bredemeijer van Putten
Tel: 070-3614004
E-mail:[email protected]