Een mooie, comfortabele badkamer staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Er is tegenwoordig veel keuze badkamerproducten in allerlei stijlen en designs. De badkamer kan bijvoorbeeld ingericht worden als een stijlvolle minimalistische ruimte, als een gezellige, warme ruimte met een echte woonsfeer of als een praktische gezinsbadkamer. Voor welke stijl of inrichting ook gekozen wordt, in alle gevallen geldt dat royale afleg- en opbergruimte rondom de wastafel onontbeerlijk is voor echt comfort. Want zelfs de meest stijlvolle badkamer verliest aan aantrekkingskracht wanneer deze rommelig is.

Sanitairfabrikant Keramag houdt rekening met de dagelijkse praktijk in de badkamer en biedt wastafels die volop ruimte bieden aan allerhande benodigdheden. Zelfs een kleine badkamer biedt met de juiste wastafelkeuze royaal comfort. Echte ruimtewinners zijn bijvoorbeeld de asymmetrische wastafels met een grote aflegruimte links of rechts van de waskom. Ook de hoekwafel is een geliefde optie in de kleine badkamer. In combinatie met een wastafelonderkast biedt de wastafel zelfs in kleine ruimtes voldoende opbergruimte.

Hoekwastafel – een ruimtewonder
Een mooi voorbeeld van comfortabele wastafel voor de kleine badkamer is de Vitelle hoekwastafel met speciale onderkans; een echt ruimtewonder. De kast biedt naast een afsluitbare kast een speels open schap voor spullen die best gezien mogen worden. De hoekwastafel heeft een asymmetrisch design, waardoor een vergeten hoek, met de fraaie ronde vormgeving van de wastafel en de onderkast, optimaal benut wordt. Het wasbekken in de hoekwastafel is naar de gebruiker gericht, naar keuze links of rechts. Daarmee ontstaat extra veel aflegruimte. Ook de Vivano asymmetrische hoekwastafels blinken uit in aflegruimte. Deze wastafel is te combineren met een bijpassende onderkast of een sifonkap van edelstaal.

Wastafelblad
Voor wie over een wat grotere badkamer beschikt is de mogelijkheid om wastafels op een wastafelblad te plaatsen een goede mogelijkheid. Een wastafelblad biedt ruimte aan een of meerdere wastafels én laat voldoende ruimte over om allerlei badkamerbenodigdheden en accessoires uit te stallen. Met de serie Preciosa, met een grote keuze aan inbouw-, onderbouw- en opbouwwastafels. Deze wastafels zijn te combineren met een wastafelblad naar keuze.

Voor elke smaak en wens en voor elke ruimte is een comfortabele wastafel met voldoende ruimte te vinden. Door loze hoeken te benutten met een slimme hoekwastafel, door te spelen met de mogelijkheden van de asymmetrische wastafel of door kiezen voor wastafels in combinatie met een wastafelblad. De combinatie met onderkasten en – niet te vergeten – spiegelkasten geeft nog eens extra comfort en opbergruimte.

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van Keramag Nederland, telefoon 043 – 351 12 51 of door Gerda de Graaf van Presstige PR, telefoon 033 – 245 00 70.