Voor de echte voetbalfan is denken aan voetbal niet aan plaats of tijd gebonden. Pressalit heeft goed nieuws. Ook tijdens de rust gaat het genieten van gewoon door, met de nieuwe zitting "Football”. Hierop kan de fan comfortabel zitten en rustig zijn (of haar) favoriete voetbalblad lezen, zich voorbereiden op de tweede helft, of de wedstrijd nog eens voor het geestesoog afspelen. De toiletzitting ‘Football’ is voor de fan een passende zetel voor het vormen van meningen, of om die ene allesbepalende actie nog eens te overpeinzen. Waar kan dat beter dan in de privacy van het eigen toilet…

Pressalit, bekend als innovator van de toiletzitting, biedt de voetbalfan met de introductie van  de ‘Football’ een waardige zitting. De toiletzitting kwam voort uit de Pressalit Design Gallery, waarvoor verschillende kunstenaars en ontwerpers in totaal 20 unieke toiletzittingen hebben gecreëerd, zonder acht te slaan op de praktische uitvoerbaarheid. Pressalit ging aan de hand van dit idee aan de slag en maakte de Football-zitting tot werkelijkheid voor alle voetbalfans.

Klaar om te scoren

Het deksel van de Football-zitting heeft het motief van een zwart/wit voetbal en de zitting zelf is grasgroen. Omdat het deksel iets kleiner is dan de zitting, blijft de grasgroene kleur onder de bal ook zichtbaar wanneer het deksel gesloten is. Zo ligt de bal als het ware steeds klaar om te scoren…

Met logo voor voetbalverenigingen

De Football-zitting is voor voetbalverenigingen ook leverbaar met een opdruk van het eigen clublogo. Daarmee wordt ook de sanitaire ruimte van het lokale clubhuis of van het befaamde stadion een passende omgeving voor sportieve prestaties.  

Omdat de emoties hoog op kunnen lopen, is de Football-zitting van gedegen kwaliteit; sterk en duurzaam, met een garantie van 10 jaar op fabrieks- en materiaalfouten.

De zitting is niet alleen een genot voor het oog, maar ook in gebruik. Er is veel  aandacht besteed aan kwaliteit, zitcomfort en duurzaamheid. Door het slimme design van de roestvrijstalen scharnieren is de zitting eenvoudig schoon te maken.

De “Football” zitting past op de meeste, gangbare toiletten en is leverbaar via de sanitairspeciaalzaak. Op de website van Pressalit is eenvoudig na te kijken welke zitting op welk toilet past. Football is onderdeel van de serie Pressalit 2000.

De prijs van de Football zitting bedraagt 132,50 euro excl. BTW (157,68 euro incl. BTW).

www.pressalit.nl

Tekst en beelden (in hoge en lage resolutie) zijn te downloaden via de perskamer van www.presstige.nl:

 
http://www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Voetbal-open.jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Voetbal-dicht.jpg
http://www.presstige.nl/perskamer/Wijnbeek/Fotos/Voetbal-boven.jpg

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Anja Zandvliet van Wijnbeek Sanitair B.V. telefonisch bereikbaar via 0251 361010 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 2450070.

Uitgeest, 23 april 2008

 

Wijnbeek Sanitair B.V.
Populierenlaan 59

1911 BK Uitgeest

T 0251 361010

F 0251 315525

E [email protected]

W www.pressalit.nl