(Persbericht) Huwelijk ontbonden na teruggevonden data

Door een succesvolle data recovery is een echtgenoot betrapt op een buitenechtelijke affaire. Mevrouw kwam bij Data Recovery Nederland met een gecrashte harde schijf. Deze was van een tafeltje gevallen en nu kon ze niet meer bij haar gegevens komen. Uiteraard was dat geen enkel probleem voor Data Recovery Nederland. Na herstel van haar gegevens, bleken ook reeds verwijderde bestanden weer zichtbaar te zijn waaronder amoureuze berichten van haar man naar zijn minnares.

Mevrouw had al een vermoeden dat haar man à¢â‚¬Å“ vreemd gingà¢â‚¬ maar kon verder niets bewijzen. Hij werd steeds afweziger, moest steeds vaker overwerken en deed geheimzinnig over sms-berichten. Als ze langs de computer liep, sloot hij snel bepaalde vensters. Door een schrikreactie van haar man was de computer op de grond gevallen met alle gevolgen van dien.

Nadat wij de herstelde data weer naar mevrouw teruggezonden hadden, belde zij ons op om ons te bedanken. Dankzij onze inspanning had zij niet alleen haar benodigde gegevens terug maar als onverwacht extraatje ook het harde bewijs dat haar man haar ontrouw was. Zij heeft direct een advocaat ingeschakeld en een echtscheiding aangevraagd.

Wilt u meer weten over Data Recovery Nederland dan kunt u bellen naar 0413 270 314 of bezoek de website www.datarecoverynederland.nl.