(Persbericht) ###Persbericht###
Voor onmiddellijke publicatie

Eco-stuc presenteert Betonlook voor wand en vloer.
Dieren, 1 april 2011- Eco-stuc lanceert een nieuwe Betonlook afwerking voor wanden en vloeren. Via de website http://www.eco-stuc.nl. Laat Eco-stuc zien dat Betonlook effecten erg mooi te maken zijn zonder chemische producten als epoxy , verf of coating.
Eco-stuc over Betonlook: gefascineerd door minimalisme en zoekende naar mooie invulling voor minimalisme zien we een scala aan producten, hoofdzakelijk voor vloeren, maar een product wat net zo makkelijk inzetbaar is voor vloeren als voor wanden heeft zijn introductie met Betonlook van Eco-stuc.
Betonlook is in meerdere kleuren verkrijgbaar, kan naadloos worden verwerkt en versmelt vloeren en wanden voor een optimaal effect, vloeren worden naderhand vaak afgewerkt met een watergedragen aflak om vervuiling tegen te gaan en wanden kunnen in droge ruimtes onbehandeld blijven.
Betonlook is vrij van chemische middelen (hooguit cement en natuurlijke pigmenten) wordt met water aangemaakt en kent geen geurbelasting in tegenstelling tot veel van de chemische tegenhangers.
Eco-stuc is voordurend op zoek naar minder milieu belastende producten voor bouw en afbouw.
Binnen het leveringsprogramma van Eco-stuc bevinden zich ecologische stucmaterialen en afwerkproducten met zeer duurzame afwerking met de laagst mogelijke milieubelasting, lees verder op http://www.eco-stuc.nl of http://betonlook.wordpress.com
Introductie van Betonlook vindt plaats met een starterpack:
Bestaande uit hechtmiddel, betonlook poeder en aflak voor 4 m2 wand tegen een gereduceerde prijs.

Tags: Betonlook, betonlook wanden, betonlook vloeren
-----------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Bosma. U kunt bellen met 0610933110 of mailen naar [email protected]
Eco-stuc.
Ronald Bosma
Dieren
06 10 933 110
www.eco-stuc.nl
http://betonlook.wordpress.com
[email protected]
[email protected]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------